Cautare

8664 de rezultate pentru "preuri mici vnzari apartamente craiova" (4.40 secunde)
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
- In aprilie 1983, in returul semifinalei Cupei UEFA de la Craiova, Universitatea - Benfica 1-1, ati curmat - cu un gol - visul Craiovei de a juca finala Cupei UEFA 1983.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Tudor Udristoiu, care in decembrie 2008 declarase ca detine patru imobile, si-a amintit in iunie ca mai are un apartament in Craiova, iar Lia Olguta Vasilescu detine impreuna cu sotul sau "doar" sase terenuri la Moeciu.
Cu banii pe care îi platesti pe cutia de chibrituri construita de comunisti, poti achizitiona un apartament în Occident de calitate mult mai buna.Goana dupa profit a vânzatorilor de apartamente din Craiova a blocat piata imobiliara.
Acest motor este cel mai mic din gama Ford, dar are si cea mai mare economie de combustibil si emisii mici de dioxid de carbon.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente.
255 al ANRSC, publicat la inceputul lunii mai, aceasta obligativitate este inlocuita cu permisiunea data societatilor de profil sa-si ingrase conturile daca minimum 80 la suta dintre proprietarii de apartamente din condominiu detin echipamentele adecvate.
De fapt, inchirierea apartamentelor este o adevarata afacere, mai ales ca in acest moment, in Craiova, cea mai ieftina locuinta se inchiriaza cu aproximativ 80 de euro (echivalentul unei rate lunare pentru un credit imobiliar de aproximativ 10.000 de euro).
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In seara zilei de marti, 3 ianuarie, cei doi suspecti au parasit Bucurestiul, deplasandu-se in Municipiul Craiova, unde au incercat sa patrunda prin efractie in mai multe apartamente situate la parterul blocurilor, fara a reusi.
Daca pana mai acum catva timp ofertele de vanzare de locuinte cuprindeau numai apartamente imbunatatite si neimbunatatite, in ultima perioada au aparut si cele superimbunatatite.
Si Targul de apartamente "Condominium 2007", deschis zilele acestea la Bucuresti, vine cu o oferta bogata de locuinte la bloc, din pacate insa mult prea putin accesibila pentru cei mai multi dintre romani.
Investitii si in locuinte In ceea ce priveste constructia de locuinte, divizia de Real Estate a grupului Cefin va investi 37 de milioane de euro pentru un complex rezidential cu 200-300 de apartamente in Arad si alte 31 de milioane de euro pentru un ansamblu cu dimensiuni asemanatoare in Timisoara.
Cu o suprafata totala de 36.500 mp, complexul insumeaza 344 de apartamente de diverse tipuri: garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, duplexuri cu doua si trei camere.
In conditiile in care un bloc ANL a fost terminat, iar cele 16 apartamente au fost receptionate, partile au hotarat sa mai construiasca, pana la sfarsitul anului, inca cinci blocuri ANL, cu 80 de apartamente. ... 000 euro si apartamente cu doua camere de aproximativ 30.
google-analytics.com