Cautare

8664 de rezultate pentru "preuri mici vnzari apartamente craiova" (6.54 secunde)
Cu toate acestea, numarul dezvoltatorilor de proiecte imobiliare din Craiova este destul de mic.Calin Dan, un tânar de 25 de ani, din Craiova, ar opta pentru o locuinta noua: ... Problema e ca nu prea sunt bani pentru niciuna“, a spus Ioana G., din Craiova.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Specialistii in imobiliare de la MagazinulDeCase.ro - un serviciu on line de tranzactii imobiliare numai de la proprietari - au efectuat o analiza a evolutiei pietei imobiliare din Dolj, in special din Craiova, din care reiese o ieftinire a apartamentelor in medie cu 10%.
In Craiova, facturarea individuala a energiei termice se dovedeste un proiect sortit esecului.
Oamenii de afaceri au investit sute de mii de euro si urmeaza sa creeze peste 500 de noi locuri de munca pe fosta platforma a SC Avioane SA Craiova, transformata in parc industrial.
Astfel, la Universitatea din Bologna, un roman va plati o taxa egala cu cea de la o facultate din Craiova, de 500 - 550 de euro.
Potrivit unui comunicat remis presei de guvern pe 20 iunie, termenul de 31 iulie era imposibil de respectat de aproximativ 75% dintre români, având în vedere numarul mic al proprietarilor de apartamente care detin repartitoare în prezent.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. ... Pana acum, executivul nu a avut nici o investitie demna de apreciat in acest domeniu, multumindu-se doar cu cateva apartamente primite de pomana de la Autoritatea Nationala pentru Locuinte (ANL).
Constructorii de locuinte de lux nu au de suferit.Dezvoltatorii imobiliari din Craiova sustin ca înca nu s-au resimtit efectele înaspririi conditiilor de creditare bancara asupra vânzarilor de locuinte noi.
O analiza a situatiilor de la câteva banci reprezentative din Craiova arata profilul rau-platnicului: barbat, în jur de 40-45 de ani, cu venituri mici sau chiar ramas fara loc de munca.
"Este o concurenta acerba intre vanzatorii de apartamente noi la preturi de cel mult 1000 euro pe metrul patrat. Chiar am vazut o oferta in Mamaia de apartamente noi la pretul de 900 de euro pe metrul patrat", ne-a spus Deme.
Anul trecut, Primaria Sectorului 1 a semnat un contract de imprumut cu Banca Europeana de Investitii (BEI), in valoare de 125 de milioane de Euro, pentru anveloparea unui numar de 365 de blocuri, adica aproximativ 20.000 de apartamente.
In Cehia, procentul este 77%, Slovacia - 76%, Polonia - 54%, in timp ce, in Romania, apartamentele contorizate reprezinta 46% din totalul de 1,47 milioane apartamente ce ar putea fi dotate cu aceste echipamente.
Locuintele vor fi cu pana la 15% mai ieftine pe perioada desfasurarii targului, iar unele apartamente se vand gata mobilate si utilate sau cu loc de parcare oferit drept bonus.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
google-analytics.com