Cautare

8662 de rezultate pentru "preuri mici vnzari apartamente craiova" (4.26 secunde)
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Prima masina marca Ford produsa la Craiova va iesi pe poarta fabricii la inceputul toamnei.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max. ... Arata un angajament mare din partea Ford, dar si increderea in oamenii de la Craiova".
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Pentru a compara ofertele de apartamente noi cu cele vechi, acestia au studiat ofertele de vanzare oferite de reprezentantii agentiilor imobiliare care dezvolta noi proiecte rezidentiale, precum si anunturile de vanzari de apartamente vechi publicate in ziarele specializate.
Numarul ofertelor de vanzare pentru apartamente a crescut cu 36% in primele 7 luni din 2008 fata de perioada similara a anului trecut, potrivit analizei efectuate de anunturiparticulari.ro.
modalitati de finantare flexibile pentru un portofoliu larg si variat de apartamente. ... Au fost deja vandute 45 de apartamente," declara Nimrod Zvik, director de marketing Be Igloo. ... finalizarea la timp a proiectului cu 616 apartamente.
De asemenea, au fost inchise 1.700 de apartamente, in limita sumelor alocate, in judete din intreaga tara:
"Turul Ansamblurilor Rezidentiale", "Bursa de Imobile", "Locuiesti si castigi", "Cele mai bune 100 de oferte de apartamente noi" sunt doar cateva dintre campaniile tIMOn din acest an.
Incepand cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definita de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafata de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente si va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar in mijlocul sau.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
  Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate. Pe o piata de profil concurentiala, productia de bere Golden de la Craiova ramâne o necunoscuta publicului larg, la solicitarea producatorului actual.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati. ... Din septembrie ar urma sa plece acasa 91 de oameni din acele centre, dar li se da posibilitatea sa lucreze in Craiova.
Pentru cunoscatorii celor doua piete, preturile imobilelor din Bulgaria au fost dintotdeauna mai mici decat cele din Romania. Acesta a si fost motivul pentru care sute de romani si-au achizitionat in ultimii 2-3 ani case sau apartamente la sud de Dunare.
Cu toate ca in Bucuresti si in marile orase din tara (Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi) sunt anuntate, sau au fost deja demarate, o serie de proiecte rezidentiale, in Craiova aceasta activitate pare sa stagneze.
În Craiova, poti achita o chirie lunara de 250-270 de euro sau poti plati la banca o rata de 265 de euro pe luna, dar îti ramâne locuinta.Cresterea foarte mare a chiriilor la locuintele din Craiova face mai avantajoasa achizitionarea de apartamente prin credit ipotecar sau imobiliar.
Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
Apartamentele vechi din Craiova sunt mai ieftine cu 10-20%.
La case mai conteaza si suprafata de teren, iar la apartamente, etajul si delimitarea (decomandate sau semidecomandate)", a declarat unul dintre agentii imobiliari care activeaza pe piata Craiovei.
google-analytics.com