Cautare

8662 de rezultate pentru "preuri mici vnzari apartamente craiova" (3.10 secunde)
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia. ... LOFT Green Apartments va finaliza in mai 2019 primele apartamente, al caror preÈ› pleaca de la 43.000 de euro fara TVA.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
Cu toate ca ar putea primi si 500 de euro pentru un apartament închiriat pentru petrecerea de Revelion, proprietarii craioveni de locuinte nu agreeaza ideea de a-si lasa casa pe mâinile gastilor puse pe distractie.Moda petrecerilor private prinde tot mai bine în Craiova, iar cererea pentru apartamente de închiriat pentru astfel de petreceri de Revelion este tot mai mare.
Ford anunta ca a investit deja 200 de milioane de euro la Craiova.
Preturile apartamentelor din Craiova nu stiu sa mearga decat in sus, ceea ce te va pune in situatia de a imprumuta bani nu numai de la parinti, ci si de la bunici sau de la prieteni.
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Craiova - Scoala nr. ... Craiova 3-2, Scoala nr.
Cateva B-Max "made in Craiova" ... De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
Aceasta oferta este formata de garsoniere, apartamente sau chiar vile intregi pe care proprietarii lor le inchiriaza cu ziua, cu saptamana sau cu luna.
Techem Energy Services inseamna prezenta in peste 20 de tari, peste 8 milioane de apartamente in intreaga lume si circa 46 de milioane de echipamente de masurare instalate.
Inspectorul de la fisc decide daca vânzatorul de imobile este evazionist sau nu.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) atrage atentia speculantilor de imobile care vând apartamente, vile sau terenuri ca, în cazul în care nu platesc TVA la tranzactiile repetate, se aleg cu dosare penale.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
google-analytics.com