Cautare

39 de rezultate pentru "president" (3.25 secunde)
Pentru turistii care vor sa asiste in noaptea de Inviere la slujbele speciale de pe plaja Mangalia exista, de exemplu, la Complexul "President", de patru stele, pachete speciale de servicii pentru o minivacanta de Pasti.
Complexul "President" din Mangalia, unitate turistica de patru stele, s-a pregatit la inceput de sezon cu o oferta speciala pentru cele doua saptamani care includ sarbatorile pascale si manifestarile speciale de 1 Mai, organizate de edilii locali.
La cea de a patra editie a evenimentului, care a avut loc pe faleza din fata Complexului "President", au participat aproape 50 de elevi ai tuturor institutiilor de invatamant din localitate.
Unicul hotel care are deja pregatita oferta pentru Revelion este "President", de patru stele, din Mangalia. Pachete de oferte sunt de 2, 3 sau 4 zile, cu pensiune completa.
In privinta orelor practice, acestea se vor derula la unitatile hoteliere deschise si pe timpul sezonului rece, unul dintre acestea fiind Hotelul "President" unde au loc si orele de cursuri", ne-a declarat Liliana Matei, din cadrul AJOFM Mangalia.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
In cadrul evenimentului care a marcat debutul productiei, Juha Putkiranta, Senior Vice President, l-a sunat pe Ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela, anuntandu-l ca dispozitivul care le permite realizarea acelui apel este primul telefon Nokia fabricat in Romania - un model Nokia 1200.
In sala Belvedere a hotelului President, din municipiul Mangalia, a avut loc, sub genericul "Turism la Marea Neagra", deschiderea oficiala a Centrului de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria, din cadrul Primariei Mangalia.
Proiectul "Balneo-turism de 4 stele in statiunea Baile Felix prin extinderea hotelului President", solicitant SC Pod Serv Com SRL, depus pe axa 5, domeniul 5.2;
Invitatia primarului Mangaliei a fost onorata de majoritatea hotelierilor din zona (ca de exemplu reprezentantii complexului Cocor, President, Carmen, Afrodita), carora Claudiu Tusac le-a explicat ca taxa pe care o vor plati in acest an va fi diferentiata in functie de cum isi deschid unitatile de cazare.
Hotelul President Wilson, din Geneva, ofera cea mai scumpa cazare. Rasfatul si luxul costa o mica avere pentru cine vrea sa doarma in apartamentul regal:
Primul manager este Julie Lrson Green, corporate vice president Windows Program Management. Ea prezinta o tableta realizata de Samsung, care ruleaza Windows.
Coordonata de Florentin CHIVULESCU - RomWings President and CEO, echipa RomWings Integrated Solutions este formata din profesionisti talentati si cu experienta, din experti de varf in domeniul aviatiei, care ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte.
Pe site-ul companiei din Statele Unite, la rubrica clienti internationali, scrie negru pe alb "president Traian Basescu". Mai operam cu o informatie pe care cred ca putem sa o luam drept certa.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Dinesh Bhugra - Congress President, Mvuyiso Talatala - Congress Director, Helen Herrman - Co-Chiar Scientific Committee, Solly Rataemane - Co-Chair Scientific Committee, Masatoshi Takeda - Co-Chair Organising Committee si Bernard Janse van rensburg - Co-Chair Scientific Committee.
Afara, cand primesti o carte de vizita cu president of... stii sigur ca tipul este chiar valabil si nu prea mai sunt multi ca el pe o raza de 100 de kilometri...
Electoratul american s-a pronuntat, in orice caz, intelept, si nu intamplator comentariul ziarului britanic "The Guardian" asupra alegerilor se intituleaza "Thank You, America". Asteptam si articole care sa poata avea titluri de genul "Thank you, Mr. President".
President, East 17 si Luis Fonsi au facut spectacol la Craiova. Primarul Lia Olguta Vasilescu, cea care a infiintat festivalul, spera ca IntenCity sa devina o traditie si sa puna orasul pe harta festivalurilor din Romania.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com