Cautare

17273 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (4.50 secunde)
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene. ... Abuzurile administrative si amenintarile la adresa celor 8 scoli cu predare in limba romana trebuie sa inceteze.
Traiul ieftin în locuintele statului a devenit un vis frumos, chiria crescând, de la 1 aprilie, de patru ori.Închirierea unei locuinte ANL, sociale sau din fondul de stat nu îi va mai costa pe craioveni o nimica toata, noile modificari legislative marind de patru ori chiria pe care acestia o datoreaza.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
"Saptamana trecuta am primit doua telefoane de la ANL Bucuresti si am aflat ca la licitatiile pentru infrastructura din Rast s-au prezentat foarte putine firme si nici una din Dolj.
Desi cunostea vechiul amplasament al terenurilor revendicate ilegal, Fotino a translatat acest amplasament, suprapunandu-l peste terenul atribuit in folosinta Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) in vederea construirii cartierului de locuinte Henri Coanda. Astfel, conturul terenurilor revendicate se suprapunea pana la centimetru peste conturul terenului atribuit in folosinta ANL.
Craiovenii interesati sa-si cumpere locuintele ANL au de asteptat ca guvernul sa treaca apartamentele din domeniul public al statului in domeniul privat al statului, prin hotarare de guvern, iar apoi casele sa fie evaluate de Primaria Craiova pentru stabilirea pretului de vanzare.
Votul dat de catre consilierii PSD in favoarea propunerilor PDL la bugetul Capitalei, lansarea proiectului ANL impreuna cu ministerul dezvoltarii, care prevede construirea a 10.000 de apartamente pentru tineri si angajatii serviciilor speciale si armata, sunt doar doua exemple ale noii prietenii Vanghelie-Udrea, desi in protocolul USL este interzisa orice colaborare cu PDL.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Chiriasii din blocurile ANL din Craiova care vor sa-si cumpere locuintele vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, dupa ce Ministerul Dezvoltarii Regio­nale si Turismului a decis cresterea pretului pe mp (Ordinul MDRT nr.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Totodata, alesii locali au stabilit ca tot Florisal-ul sa se ocupe si de curatatul beciurilor si a curtilor din Satu Mare, in detrimentul RA Comunala, regie aflata in subordinea Primariei. ... Tarifele de salubritate au fost majorate si se va ocupa si de igienizarea subsolurilor si curtilor din Satu Mare.
google-analytics.com