Cautare

188 de rezultate pentru "postliceal asistent farmacist" (3.14 secunde)
De asemenea, presedintele PNG Gigi Becali este caracterizat de "un fost prieten si asistent" "drept inteligent, dar nesofisticat" "Un istoric care studiaza miscarea de extrema dreapta este de parere ca multi ultra-nationalisti ii percep din ce in ce mai mult pe Tudor si Becali ca vulnerabilitati.
"Doamna Ioana Petrescu a detinut gradul de "teaching fellow" la Harvard University, care, in sistemul de invatamant romanesc, ar avea ca si corespondent relativ gradul de asistent indrumator.
inginer constructor, inginer constructii civile, operator devize, asistent medical, economist in contabilitate, gestiune si marketing, traducator, manager, fierar betonist, cofetar, brutar, frezor, asistent medicina generala, muncitor necalificat.
Meseriile de asistent manager si personal assistant sunt destul de recent aparute pe piata muncii. ... Functia de asistent manager Potrivit aceluiasi site, asistentul manager face parte din structurile ierarhice superioare, ca prim-subaltern si, in acelasi timp, colaborator apropiat al directorului (general sau de departament).
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a gestionat luna trecuta 812 locuri de munca, printre ocupatiile pentru care au fost solicitate servicii de mediere figurind cele de agent comercial, asistent medical, zidar, contabil, vinzator, sudor, lacatus, electrician.
Potrivit portalului de locuri de munca (servicii on line de resurse umane) www.lucrez.ro, cele mai ofertate posturi în prezent sunt cele de reprezentant vânzari, urmate de cele de secretara, contabil si agent de vânzari, asistent manager, agent imobiliar, consultant financiar, inginer constructor si arhitect.
Potrivit portalului de locuri de munca (servicii on line de resurse umane) www.lucrez.ro, cele mai ofertate posturi în prezent sunt cele de reprezentant vânzari, urmate de cele de secretara, contabil si agent de vânzari, asistent manager, agent imobiliar, consultant financiar, inginer constructor si arhitect.
Agud-Popa Mihaela-Alexandrina - inspector asistent CL 1 Tr 3, a declarat venituri din salarii in suma de 24.148 lei, adica un salariu lunar de 2.002 lei (cu acesti bani si-a permis sa-si cumpere un Hyundai Accent si sa lucreze si la Tiger Amira;
Filmul Asistent de nevoie va avea premiera in curand in cinematografele din Romania. In regia lui Neil Burger, pelicula ii are in distributie pe actorii Nicole Kidman, Kevin Hart si Bryan Cranston.
De asemenea, Claudia Iliescu, asistent social in cadrul Asociatiei M.A.M.E. ... Claudia Iliescu - asistent social: "Rolul meu ca manager de caz e de a evalua situatia sociala pentru a intocmi un plan de interventie.
Alexandra Cruceru) Victoria Nuland, unul dintre diplomatii americani de top cei mai implicati in politica romaneasca a ultimilor 3 ani, a parasit postul de asistent al secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa si Eurasia dupa instalarea la Casa Alba a noului presedinte Donald Trump, fiind inlocuita in functie de adjunctul ei, John Heffern, fost ambasador al SUA in Armenia si, de asemenea, fost adjunct al misiunii americane de pe langa sediul central al NATO de la Bruxelles.
Un tanar roman care este asistent medical in Germania si care a ingrijit pacienti infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital in Romania.
Daca timp de trei ani nu participa la un concurs pe un post de asistent, ei sunt destituiti. Dar acest post de asistent trebuie sa existe;
Un asistent medical a fost gasit impuscat in cap, in orasul Marghita, din judetul Bihor. Martorii au sunat imediat la 112, iar politistii au gasit in apropierea barbatului o arma de vanatoare.
Iar englezul muribund isi toarna doctoria pentru care a achitat un impozit de 7% intr-o lingura pentru care a platit cu acelasi titlu 15% si zace pe un cearceaf de indiana in pretul caruia este incorporata o taxa de 22%, ca sa moara in bratele unui farmacist care a platit 100 de lire licenta, pentru a avea dreptul sa il omoare".
1147 locuitori la un farmacist, fata de 1157 in anul 2015; 144 locuitori la un cadru sanitar mediu, fata de 149 in anul anterior.
Pe de alta parte, "moasa" Farmacist tot de grija aceluiasi pacient moare si tot la fel atrage atentia ca, daca i se micsoreaza "foarfeca", nu va mai putea nici ea sa taie acelasi "buric".
Prin forma finala a proiectului, doar un farmacist cu drept de libera practica mai poate infiinta o farmacie. El trebuie sa detina cel pusin 51% din farmacia respectiva si poate fi actionar majoritar la o singura farmacie.
88, au si ele contractele reziliate, dar pentru ca de patru ori reprezentantii CJAS nu au gasit farmacist in farmacie.
Farmacia Rom Gal Leader din Beresti nu avea farmacist in farmacie, situatie ce i-a atras sanctionarea", a declarat directorul CJAS Galati, Olimpia Buzia.
google-analytics.com