Cautare

1439 de rezultate pentru "politia slatina" (7.21 secunde)
Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) si Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject organizeaza un seminar informativ la Slatina, in cadrul caruia vor fi dezbatute teme legate de Parlamentul European si importanta implicarii tinerilor in alegerile europarlamentare din iunie 2009.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
Alte magazine Lidl apar la Slatina, Ramnicu Valcea si Targu Jiu. ... Tot in Oltenia, grupul a anuntat deschiderea unor magazine la Ramnicu Valcea, Slatina si Targu Jiu.
Acesta a marturisit ca a fost in discutii si cu ALRO Slatina: "Am discutat si cu cei de la Slatina in aceasta perioada, dar m-a atras mai mult oferta celor de la Severin.
Atacantul craiovean Laurentiu Boroiban a confirmat ideea ca este interesat sa evolueze din retur pentru ALRO Slatina si a punctat ca la inceputul saptamanii viitoare, cand oficialii de la malul Oltului isi vor relua activitatea, se vor finaliza si actele.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda. ... In prima etapa din retur, FC Olt Slatina o va intalni pe concitadina ALRO, pe stadionul "1 Mai".
Sosit in iarna la FC Olt Slatina, fundasul central Cosmin Crusoveanu pare sa-si fi gasit locul in formatia lui Dan Oprescu. ... In programul divizionarei secunde FC Olt Slatina mai figureaza doua partide de verificare pana la inceperea returului.
De acolo am mers la Slatina, la scoala de fotbal a lui Razvan Rat, 'Pitic Sport' ii spune, unde am dat de un profesor foarte bun, George Varzaru. De la Slatina am venit aici, la Craiova, pentru ca voiam mai mult.
Desi a afirmat in nenumarate randuri ca nu va da curs ofertei venite din partea celor de la ALRO Slatina, Sorin Cartu a ajuns la un acord cu divizionara secunda, urmand sa ocupe functia de consilier tehnic.
ALRO Slatina isi joaca practic obiectivul in aceasta zi, urmand sa o intalneasca pe una dintre echipele cu sanse mari la ocuparea locului trei, Chindia Targoviste.
Hand Art Galati - Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea 17-32, Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea - LPS Slatina 30-19, ACS Scoala 181 SSP Bucuresti - Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea 16-21; ... Energetic Ramnicu Valcea - LPS Slatina 29-13.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
Ca fost primar al municipiului Slatina ma pot mandri cu multe realizari, dar cea la care tin cel mai mult este cea prin care Slatina si-a trimis, in ultimii 7 ani, la Paris, la Disney Land, peste 300 de copii, cei mai merituosi din scolile lor, la invatatura si nu numai.
"Impreuna ii invatam sa zambeasca!" a cuprins si o componenta educativa la care au accesat elevi din municipiul Slatina.
"Conform datelor existente la nivelul MAE, rezulta ca firma Alro Slatina nu are, in prezent, personal delegat sau detasat in statul Sierra Leone. ... Datele actuale indica posibila prezenta a 5 cetateni romani in Sierra Leone, care si-au suspendat contractele de munca cu Alro Slatina.
Liliana Berca, o doctorita din Slatina care facea expertize pentru Casa de pensii, a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient.
Presedintele ALRO Slatina: Vom avea o iarna cumplita cu preturi uriase
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
google-analytics.com