Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (2.42 secunde)
Ion Iliescu a iesit din nou la rampa cu o serie de critici adresate baronilor social-democrati.
Consilierul judetean Victor Manea, seful de campanie pentru alegerile europarlamentare al Partidului National Liberal pe judetul Constanta, a declarat ieri ca partidul sau a dat o sarcina precisa viitorilor alesi europeni liberali:
In aceasta perioada, filiala Constanta a Partidului Romania Mare pregateste adunarile de bilant la comune, orase si municipii, organizate conform statutului o data la 2 ani.
Desi nu are o data exacta, directorul SC Transurb SA, Genica Totolici, spune ca parcul auto galatean se va innoi, dar ca lucrurile merg foarte greu pentru ca pana la venirea sa la conducerea societatii nimeni nu si-a dat interesul pentru a aduce masini noi la societate.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
PD-L a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau dupa ce liberalii au rupt protocolul incheiat in vara cu democrat-liberalii si s-au inteles cu PSD.
Alegerile prezidentiale americane au loc mâine, dar ambii candidati se pregatesc deja de doua luni pentru o sarcina delicata pe care doar unul dintre ei va fi chemat sa o îndeplineasca:
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat vineri pe presedintele PD-L, Emil Boc, de "demagogie", afirmand ca acesta spune "tampenii" si "vorbeste ca o moara stricata" despre alocarea pe criterii politice a fondurilor guvernamentale pentru dezvoltarea infrastructurii rurale.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Primaria Valu Traian se afla in plin proces de derulare a proiectelor initiate pentru acest an. Astfel, locuintele sociale, situate pe strada Floarea Soarelui, zona lotizata C, se estimeaza a fi finalizate pana la sfarsitul anului.
Cristian Tudor Popescu (foto) publica in Gandul articolul cu titlul "Un jaf de partid", pe care il puteti citi in continuare.
Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, s-a intalnit cu primarii localitatilor din judet pentru a discuta modul de intocmire a documentatiilor pentru incadrarea in normativul de personal, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.
Octavian Stireanu publica in Azi articolul: Imposibila remaniere Absorbtia fondurilor europene nu mai este o treaba de "hocus-pocus", cum si-ar dori Traian Basescu.
Roxana Iordache face dezvaluiri fulminante pe blog : RADU TUDOR SI DE CE S-A DAT BASESCU COCOS CU UDREA De ce mereu, orice-ar zice despre ea, Udrea tace cand e vorba de Radu Tudor?
CorectNews.ro informeaza: De-a v-ati ascunselea cu Presedintele Romaniei (Autor Sorin Rosca Stanescu) A fost o vreme cand domnul Traian Basescu adora baile de multime.
Situatie de rasu-plansu’ la Primaria Plesoi. Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
CorectNews : Interesele PDL (Autor : Sorin Rosca Stanescu ) Daca Guvernul Boc ar fi facut mai putine erori si daca recesiunea mondiala, si mai ales cea europeana, nu ar fi continuat, PDL ar fi fost interesat de organizarea cat mai tarziu a alegerilor.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca. Obiectul interpelarii:
Jurnalul.ro: Primele 10 lucruri de care se va lovi premierul Victor Ponta (Autor: RAZVAN ORASANU) (Continuare) 6.
Organigrama Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj a suferit modificari zilele trecute.
google-analytics.com