Roxana Iordache face dezvaluiri fulminante pe blog : RADU TUDOR SI DE CE S-A DAT BASESCU COCOS CU UDREA
De ce mereu, orice-ar zice despre ea, Udrea tace cand e vorba de Radu Tudor?
De exemplu: "Il felicit pe Dorin Cocos ca l-a facut pe Basescu dependent de nevasta-sa".
Doar ca de data asta, Basescu a facut-o posta pe Udrea cu consilierul. La televizor. Si hahait. Daca tot nu i-a dat - inca - Posta lui Cocos.
Mi-a soptit o cucuvea ca Basea s-a razbunat pe Udrea pentru cand ea a declarat la OTV ca nu l-a privit niciodata ca pe un barbat. Ca sa nu mai punem si polita cu Cezar Preda.
De fapt, Basescu si-a batut joc de toata lumea, public. Inclusiv de ai lui. Despre frati-sau a zis ca sa-l fereasca Dumnezeu de el, de fii-sa mica s-a hahait pe teme gramaticale si amoroase, pe fii-sa mare a plesnit-o in sediul Primariei Capitalei de-a auzit tot personalul, de nevasta-sa a ras public ca o tot uita pe unde merge. Mai ramasese Udrea. A umilit-o ca pe ultima tarfa.
Degeaba se iluziona ea cu limba-ntre dinti si microfonu-n gura ca ei sunt "urmasii lui Traian. Basescu".
Daca nu va era clar, acum poate intelegeti ca tot ceea ce are Duduia in materie de onoruri publice e plafonat. Orizont inchis. Cu zabrele. Mai mult decat este acum nu va fi niciodata. Si mai are putin, extrem de putin timp. Si nici n-a stiut sa savureze placerile parvenirii - de altfel, contradictie in termeni, cum ar putea cineva parvenit sa savureze?! -, fiindca e tot timpul intr-o apasare de insomnii si bulimii.
Basescu n-ar desemna-o niciodata prim-ministra, ca doar nu e chiar asa de prost. Ca barbat (andropauzat). Ar face treaba-asta doar daca ar vrea sa stearga podelele Parlamentului cu ea. Numai ca la randul lui e prea morcovit in partea dorsala si n-ar indrazni sa urmeasca nimic din Guvern, ca se lasa cu nasoale. De-aia e asa nervos, ca UE impune ministerul fondurilor europene si asta ar insemna schimbarea structurii guvernului, deci vot parlamentar, deci caderea lui Boc, deci, transpiratiile reci ale anticiparii suspendarii.
Traian Basescu merita sa intre-n Guiness Book pentru cat de jos(nic) poate sa fie presedintele unei tari. Aliate (este egal NATO plus UE).