Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (2.89 secunde)
Dar nu acest lucru este semnificativ, ci faptul de mai bine de un an dosarul "Mihaileanu" a ramas tot in stadiul de plangere penala.
Un alt reprezentant al conservatorilor, deputatul Ioana Iova Popescu, apreciaza ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, "il slujeste" pe Traian Basescu si "desfasoara o actiune deplorabila de murdarire a ministrilor Cabinetului Tariceanu".
La dezbateri au luat parte Alexandru Petru Fratean, secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale, Cristina Iova, directoarea generala a Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane, prefectul de Dolj, Florin Stancu, si vicepresedintele consiliului judetean, Cristinel Iovan.
Taxe mari, conditii mici Finantistii Primariei Cra-iova ies din nou in evidenta prin incompetenta si la proiectul de hotarare pentru stabilirea taxelor si impozitelor pe 2010.
Ionut Mitrica (kata seniori), Mihai Teiusanu (kumite juniori, -61 kg), Sebastian Olaru (kata juniori) si Anisia Iova (kata cadeti). Geri Mitroi, unul dintre cei doi antrenori ai karatistilor craioveni, a mentionat ieri ca nu se astepta ca asa de multi dintre elevii sai sa urce pe podium:
Printre poetii care au confirmat prezenta in proiect se numara Angela Marinescu, Nora Iuga, Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Iova, Ioan Es Pop, Florin Iaru, dar si autori debutati in ultimii 10 ani, ca Andra Rotaru, Claudiu Komartin, Dan Mihut, Dmitri Miticov, Sivia T sau Livia Stefan.
Vara trecuta, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul si clipul Wild Fire, iar in urma cu cinci luni a lansat Magical Place impreuna cu IOVA, una dintre cele mai noi apariții pe scena muzicii romanesti.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a adresat ieri o plangere penala procurorului Romaniei Ilie Botos, prin care solicita pedepsirea membrilor Guvernului.
Mircea Gainusa depune plangere penala pentru ca este filat de SPP Rep.: ... Asupra acestor aspecte, cat si datorita faptului ca am fost amenintat cu moartea, in direct, pe un post tv, urmeaza sa depun plangere penala impotriva SPP si ma voi adresa unor institutii din tara si strainatate.
Senatorul PRM de Cluj, Gheorghe Funar, a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu si a altor trei membri ai Guvernului.
Presedintele Traian Basescu a declarat in urma cu putin timp ca nu va depune plangere penala impotriva premierului Victor Ponta.
• Inca din luna decembrie am facut o plangere la CEDO in legatura cu aceasta condamnare. ... Ce sens ar fi avut ca eu sa fac o plangere la CEDO daca m-as fi considerat vinovat?
Ministri, institutii si zeci de procurori si judecatori In una dintre ultimele sale actiuni in instanta, Leontin Salajan a facut plangere impotriva a 21 de institutii:
El a depus o plangere penala impotriva lui Radu Berceanu (PD), Puiu Hasotti si Theodor Melescanu (PNL), pe care ii acuza de savarsirea infractiunii de fals privind identitatea, intrucat au votat de mai multe ori cu cartelele colegilor.
Alina Mungiu Pippidi a depus la politie, la 25 noiembrie, o plangere penala prin care solicita verificari, pentru identificarea persoanei de la Biroul de Presa al PSD care a redactat si dat publicitatii doua comunicate de presa, la 29 si 30 septembrie.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
O femeie a depus plangere penala impotriva celebrului medic oftalmolog Monica Pop.
Fratele fostului lider, Tiberiu Cozma, a declarat ca o plangere se refera la dosarul Costesti, unde Miron Cozma a primit o pedeapsa de zece ani de inchisoare, iar cea de-a doua la revocarea decretului de gratiere dat de presedintele Ion Iliescu.
"Tuturor persoanelor care ne-au facut plangere penala, fie din rea vointa, fie indrumate de altii, le vom face plangere penala pentru denunt calomnios", a precizat Mazare.
google-analytics.com