Cautare

1329 de rezultate pentru "pisica gasita pe str basarabiei" (2.86 secunde)
La data de 3 decembrie 2010, ora 00.30, lucratori din cadrul Sectiei 11 Politie i-au depistat la intersectia str. Zizin cu str. Vlaicu Voda, sector 3, pe F. ... Ionela a fost gasita o pereche de oglinzi retrovizoare pentru autoturisme marca BMW.
a fost gasita in seiful din biroul prefectului. ... "A fost gasita o stampila de vot in seiful din biroul meu, pe care era inscriptionat 'Votat 27'. ... Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin.
O fosta atleta olimpica, in varsta de 58 de ani a fost gasita moarta in curtea casei sale. ... Fosta sportiva a fost gasita moarta de sotul ei, pe un sezlong in curtea casei.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
O femeie insarcinata a fost gasita joi, moarta in casa, de catre propriul ei sot. ... Adelina Stoian, o profesoara din Timis, a fost gasita moarta in casa de catre sotul ei.
Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. Femeia avea o familie frumoasa, era casatorita de 12 ani si avea un baiat de 6 ani, pe care-l iubea enorm.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 17.40 Cristian Ciortan, iubitul uneia dintre victimele care nu a fost inca gasita de echipajele de cautare, a declarat pentru Adevarul ca doar cu 10 minute inainte de tragedie, primise un SMS de la Gabriela Camelia Harton, logodnica sa, care ii confirmase ca este insarcinata.
Raed Arafat sustine ca sansele ca asistenta sa fie gasita in viata sunt aproape de zero. ... Cea de-a doua victima gasita a fost legata de scaun la o adancime de aproximativ 6 metri. ... - ORA 24 A fost gasita cea de-a treia victima a accidentului.
Gabriela Patrascu, studenta de la Universitatea de Medicina, care a disparut pe 11 ianuarie, a fost gasita moarta in padurea de la Orhei. ... Potrivit ofiterului de presa al Inspectoratului General de Politie Mariana Betivu, pe corpul tinerei existe semne ca a fost strangulata.
AGERPRES il citeaza pe Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a afirmat ca rebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara a cursurilor de prim-ajutor: - Trebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara, poate sa fie treptata.
Carla Sorina Borodi a fost gasita moarta pe un camp, dupa zile intregi de cautari. Politistii au facut o descoperire care poate sa rezolve cazul, dupa ce tanara a fost gasita moarta pe camp.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa:
Autobuzele 126, 168, 226 si 368 vor reveni pe traseele de baza Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din intersectia Bd. Dinicu Golescu/ Str. Berzei / Str.
Pompei Samarian, mentioneaza ca a gasit un document din 28 octombrie 1828, in care se mentiona ca printre cheltuielile judetului pe acel an se prevazuse suma de 430 lei, I pac la meremetul (reparatul-nota ns.) Spitalului ot Calarasi .
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
Primaria Eforie anunta finalizarea lucrarilor pe strada 23 August. Contractul privind reabilitarea integrala a tramei stradale din orasul Eforie a debutat luna trecuta odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare pe strada Dr.
Potrivit unui proiect de directiva elaborat recent de Comisia Europeana, terenurile care vor fi vandute in urmatorii ani si pe care se desfasoara activitati poluatoare sau potential poluatoare va trebui insotite de un raport referitor la starea solului, indiferent daca este vorba despre terenuri intra sau extravilane.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale. ... Procedand astfel, centrul intersectiei va ramane liber, circulatia pe directia transversala fiind posibila in conditii normale.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
google-analytics.com