Cautare

1329 de rezultate pentru "pisica gasita pe str basarabiei" (3.81 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. Lizeanu, sector 2, pe M.
Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. Magheru dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str. Campul Mosilor, a surprins si accidentat grav pe D.
Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Giurgiu, care circula pe Sos. Chitilei dinspre Str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. Virginia de 69 de ani, din judetul Bacau, care se deplasa pe trotuar. ... Oltenitei catre str.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str.
Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Costel de 39 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si pe acelaai sens de mers.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str. ... 3, a surprins si accidentat pe S.
Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. Timisoara, dinspre str. ... Din impact, autoturismul Ford a patruns pe sensul opus de mers de circulatie intrand in coliziune cu un stalp de iluminat public.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str.
- atunci cand doresc sa traverseze o intersectie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident ca nu vor reusi din cauza coloanei de autovehicule, sa ramana pe loc si sa astepte eliberarea intersectiei chiar daca intre timp se va derula inca un ciclu semaforic;
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. ... • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
- SECTOR 3 Locuitorii Sectorului 3 isi pot reinnoi contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta pana pe 31 martie 2014.
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
Poemul de garda, Pisica neagra, pisica moarta, Leul de dupa extravagante, Masinaria de uitare, Aerobiciclete si altele. ... O intrebare pe buzele tuturor - cand mai are timp un medic neurolog sa fie si poet?
observarea atat in spectrul optic, cat si in cel infrarosu, lipsa unor suprafete portante pentru zbor, lipsa unui sistem vizibil de propulsie, capacitati de zbor care depasesc tot ce e cunoscut pe Pamant, ca si un posibil camp energetic sau de rezonanta de natura necunoscuta, inconjurand obiectul.
Prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Petru Trifan, caracterizeaza intreaga discutie privind motiunea PSD drept o "joaca de-a motiunea", care nu mai surprinde pe nimeni. "Nu credem ca acest joc de-a soarecele si pisica mai pacaleste pe cineva, dar conducatorii PSD incearca in continuare.
google-analytics.com