Cautare

57486 de rezultate pentru "pentru" (4.93 secunde)
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
Premierul Victor Ponta a precizat faptul ca aceasta a doua rectificare bugetara are in vedere, printre altele, finantarea majorarii salariale la medici si profesori, rezolvarea problemei legate de asigurarea energiei termice in mai multe orase, dar si alocarea sumelor necesare pentru agricultorii afectati de seceta.
Distanta optima fata de ecranul gadgeturilor - pentru calculator desktop - Este recomandat ca distanta dintre ochi si monitor sa fie cuprinsa undeva in intervalul 50 - 65 cm.
Distanta optima fata de ecranul gadgeturilor - pentru calculator desktop - Este recomandat ca distanta dintre ochi si monitor sa fie cuprinsa undeva in intervalul 50 - 65 cm.
LIBERTATEA PENTRU FEMEI informeaza: ... Ne-a fost foarte dor unul de celalalt, mie si lui Bursucu, pentru ca am fost un pic despartiti. Eu am fost in vacanta, el a muncit, a filmat pentru emisiunea Se striga darul!.
Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! ... o bucurie mare pentru cei mici si cei umili si pentru tot poporul (cf.
de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Am fost invitata aici pentru a preda canto in cadrul Festivalului de Arte "French Woods".
Un exemplu recent este cel al "taxei speciale pentru prima inmatriculare". ... Pentru ca este aberanta. Pentru ca, de fapt, reprezinta noua varianta a accizelor pentru inmatricularea masinilor second hand. ... Pentru ca Romania este acum stat membru al Uniunii Europene. Pentru ca Romania si-a asumat capitolul "Libera circulatie a marfurilor".
Sintetizata in formula "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte", este considerata una dintre normele cele mai brutale si sangeroase, exemplu de necivilizatie si de razbunare. Legea talionului apare inscrisa pentru prima oara in Codul lui Hammurabi, cel mai vechi cod complet care s-a descoperit.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Este si momentul in care apar intrebarile de genul "veti mai candida?", "tintiti inca un mandat?" sau "ce ati facut pentru cetatenii care v-au trimis in Parlament?".
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
"Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011. ... "Securitate pentru lumea globala :
"Chiar in cursul discutiei de astazi am pornit pe un drum extrem de important, acela de a avea un prim proiect in domeniul feroviar, pentru a avea si in Romania o portiune de cale ferata rapida pe baza tehnologiei din China.
increderea publica si transparenta actiunilor mele.De altfel, intreg procesul legislativ, ca si cel de justitie sunt sinonime cu increderea si mai ales cu transparenta, pentru ca orice lege, indiferent de natura nivelului social la care actioneaza si caruia i se adreseaza, poarta cu sine notiunea fundamentala a adevarului.Si am sa indraznesc, pentru ca tot este inceput de sesiune parlamentara, fara a arunca in derizoriu de altfel ceea ce consider de o importanta vitala in cele ce urmeaza sa fie expuse in fata dumneavoastra prin aceasta declaratie, sa creez o secunda de destindere in compania unei minti stralucite care a gandit si lasat marturie si urmatoarele vorbe extraordinar de intelepte si de adevarate:Distrugerea increderii in sistemul judiciar marcheaza inceputul sfarsitului unei societati.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori.
Pentru ca tu insuti, in dialogul cu ceilalti, ai raul obicei de a nu-l folosi. Si voi refuza sa il folosesc doar formal, demonstrativ, numai pentru a vadi ca sunt mai bine crescut decat tine. ... Am privit cu ingrijorare, in acesti 6 ani, obsesia ta maladiva pentru puterea absoluta.
De la o autostrada care trebuia sa aibe 415 kilometri si sa coste 2,2 miliarde de dolari, demarata in 2004 si care ar fi trebuit sa fie gata in 2011, vom ajunge sa platim 2,52 miliarde dolari (1,8 miliarde de Euro) pentru doar 116 kilometri de autostrada, probabil in zona cea mai putin necesara a Romaniei.
Noua imagine OSCAR este un pas natural pentru o companie care se extinde si evolueaza.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
google-analytics.com