Cautare

57746 de rezultate pentru "pentru inama mea" (6.59 secunde)
Maitreyi nu e o iubita oarecare, e o iubita (pentru Allan) fara pereche, unica intr-o existenta. ... Maitreyi devine pentru Allan o enigma. ... Prilej cum nu se poate mai nimerit pentru mici intimitati, iscodiri reciproce, conversatii ambigue.
Au stat foarte putin la Barlad, pentru ca bunicul a fost numit preot la Botosani si au plecat acolo la scurt timp dupa nasterea tatalui meu.
(Continuare) Profesor de Socialism Stiintific pentru studentele de anul V - De ce-ati dat la Filosofie? ... Nu am dat la literatura, pentru ca mi se parea ca e o disciplina pentru femei. ... Salvarea mea a fost un profesor, Ionel Bandrabur, care fusese asistentul lui Lucian Blaga.
Pentru lamuriri suplimentare, puteÈ›i scrie pe adresa de e-mail [email protected]. ... - Cu drag voi impartasi cu tine, cate ceva din activitatea mea profesionala si civica.
Nu e drept sa difuzezi muzica pentru o anumita categorie de public, adresata celor care au intre 13 - 20 de ani. ... Ma intalnesc cu tineri care nu stiu despre muzica mea, dar care poate si-ar dori sa afle. ... Ii place muzica mea, dar nu sa o cante!
Pentru ca aici el gaseste realitatea de care are nevoie, stiut fiind ca fictiunea este in fiecare dintre noi. Lucrul cel mai important pentru un scriitor sunt drumurile si contactul cu oamenii. ... N-am batut niciodata cu pumnul in masa si nu pentru ca n-as avea pumni.
Deci, NU ESTE ADEVARATA STIREA PRIVIND NUMIREA MEA IN FUNCTIA DE CONSILIER LA COTROCENI! Nu stiu cine lanseaza dumele astea, iar dupa plecarea mea din politica, nici macar nu inteleg de ce.
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Pentru mine a fost un vis devenit realitate! A fost un private screening doar pentru distribuitori, agenti de film, oameni din industria filmului si bineinteles distributia, actorii care au jucat in "D’ORA" si care sunt la Londra.
Din cauza fugii din tara a fratelui sau, nu a fost lasat insa sa urmeze o cariera de fizician in domeniul pentru care a a fost educat, astfel ca a urmat din anul 1974 cursurile Facultatii de Medicina Generala din cadrul IMF Cluj.
Am vazut in el si vad in continuare un tanar inzestrat pentru politica mare cum putini au fost. ... E vina mea ca acest lucru s-a intimplat, fiindca eu, fiind cu zece ani mai mare, ar fi trebuit sa inteleg mai repede decit am facut-o.
Sau ca politica e pentru cetateni. ... Pentru voi. ... Ca n-o fac, n-o fac din lipsa de timp si pentru ca sincer, urasc politica. ... Daca nu-i vedeti peste tot e treaba voastra, nu a mea.
Pentru ca exact cand ma pregateam sa plec, in urma cu vreo 15 ani, m-am impiedicat si m-am maritat. ... Pentru ca exact cand faceam planuri de plecare, pe o banca in Cismigiu, am descoperit frumusetea platanilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
Moartea abstracta Cineva ma plange, cu vizibila nedumerire, neputincios imi a-mi gasi o scuza, pentru retragerea mea in vaile natale. ... Un repros, care revine obsesiv, e legat de absenta mea din nu stiu ce dezbateri televizate unde curajul meu de a gandi fara lacat si botnita s-ar face simtit.
In anul 1962, cand familia mea se stabileste aici, orasul de pe Borcea isi pastra nealterat aspectul interbelic. ... Am asistat pentru prima data la un spectacol de teatru autentic in cladirea fostului Cerc al subofiterilor, devenita, intre timp, Casa Armatei.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
una in Romania, si a doua, in Grecia, pentru a o repara pe prima. ... Acum poti sa faci shopping si in Romania, pentru ca avem magazine foarte tari! ... Sora mea, Paula, locuieste acolo, asa ca o vizitez o data la doua - trei luni.
Este cel putin ciudat si extrem de prost perceput de public cand Ion Iliescu si Roberta Anastase spun practic acelasi lucru, ca Victor Ponta nu ar suficient pregatit pentru a fi prim-ministru si domnul Nastase ar fi poate un prim-ministru mai bun.
La firul ierbii, relatia mea cu PSD nu s-a intrerupt Senatorul independent Mircea Geoana, propus recent de PSD sa preia sefia Comisiei de politica externa din Senat, a declarat, miercuri, la RFI, ca s-a implicat in campania electorala a USL, in judetul Dolj, si ca, "la firul ierbii", relatia sa cu PSD nu a fost intrerupta.
google-analytics.com