Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (3.96 secunde)
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
"Eu n-am nici bani de paine, dar nu ma bag in astea", s-ar fi destainuit el deputatului Dutu. Liderul democrat a anuntat ca la parchetul Harsova s-a inregistrat deja dosarul penal 409006/31P/2007 privind cazul de mituire electorala practicat de PSD la Ghindaresti.
Risc sa raman fara paine. Deci trebuie sa ma apar", a declarat Mircea Basescu. Fratele sefului statului a precizat ca il va imputernici pe avocatul sau sa faca demersuri pentru a obtine confirmarea afirmatiilor facute de C.V.
Raman fara paine cu astfel de afirmatii. Firma la care sunt angajat imi poate rezilia contractul de munca, pentru ca acolo se precizeaza ca nu pot desfasura alta activitate", a afirmat Mircea Basescu, facand referire la faptul ca este director la Plusfood, firma cu capital exclusiv olandez.
Simtind ca este o paine de mancat pe partea stanga oradeana, oaspetii au lovit prima oara la doar patru minute de la primul fluier al arbitrului.
La fel ca si colegii sai, liberalul care ar trebui sa-si "intre in paine" pentru a intregi "formatia" Consiliului Local Agigea, Ionut Nichifor este la capatul rabdarii:
Rezervele de grau sunt suficiente si in ciuda secetei foarte puternice, in Romania nu exista nici un motiv logic pentru ca aceste scumpiri sa se produca in aceasta perioada, totul fiind de fapt manifestari ale intereselor producatorilor de paine, care profita de canicula pentru a inventa o criza a graului, dupa cum remarca recent si ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes.
Liderul conservatorilor a reafirmat ca in proiectul pe care PC l-a inaintat la Senat inca din octombrie 2005 este precizat clar suportul bugetar al reducerii TVA de la 19% la 9% la carne, lapte, ulei vegetal, paine, zahar
Mirza a precizat ca zece copii "au inghetat in frig" asteptand lideri ai PLD Suceava "cu paine si sare", iar apoi le-au prezentat si un program artistic.
Viitorul viceprimar (caci momentan intrarea sa efectiv "in paine" se loveste doar de impotrivirea primarului Tudorel Calapod si a lui Stefan Galbau, mentinut ilegal pe postul de viceprimar) mai este nedumerit de urmatorul aspect:
Dupa un scandal monstru legat de alegerea unui nou viceprimar in orasul Navodari, incepand de ieri, acesta si-a intrat "in paine".
Candidatul se va plimba prin oras cu autobuzul si cu taxiul, iar la primele ore ale diminetii va fi alaturi de muncitorii firmei de salubrizare din oras. De asemenea, el va discuta cu cei care transporta lapte si paine la magazine.
Evenimentul de celebrare a 100 de ani de la infiintarea Upetrom a avut loc in curtea uzinei, presedintele fiind intampinat cu paine si sare de catre tinere imbracate in costum popular.
Cei mai multi politicieni locali au profitat de vremea torida pentru a-si lua un concediu mult asteptat, mai ales ca au fost epuizati la maxim de alegerile locale.
Cei mai multi politicieni locali au profitat de vremea torida pentru a-si lua un concediu mult asteptat, mai ales ca au fost epuizati la maxim de alegerile locale.
''Lucrand in comert exterior eram obligat sa-mi castig si eu o paine cand ma intrebau de un cetatean strain ce e cu el sa spun ce stiu despre el''", se arata in comunicatul asociatiei.
Geoana a spus ca Romania nu poate pierde timp cu blocaje legate de formarea guvernului, iar noul Guvern ar trebui sa "intre serios in paine", dupa Sarbatoarea Sfantului Ion, avand nu doar un buget aprobat, ci si un plan de masuri anticriza.
Florin Stancu nu si-a intrat bine in paine, ca trebuie sa fie nu doar prefect, ci sa faca si treaba celor doi subprefecti pe care ar trebui sa-i aiba.
La Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, aproape in fiecare saptamana se schimba sefii. Astfel, dupa retragerea lui Gheorghe Albu de la sefia DADR, conducerea institutiei a fost din nou preluata, interimar, de Iancu Sapera.
Pentru 100 de metri patrati se platea lunar valoarea unui pachet de tigari, o paine sau o cutie de chibrituri pentru un teren pe malul marii, intravilan, cu plaja in fata", spunea, in cadrul conferintei de acum doua luni, Claudiu Tusac.
google-analytics.com