Cautare

428 de rezultate pentru "orange vodafone" (3.28 secunde)
Orange Romania va implementa in Romania noul iPhone 3G pe data de 22 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila. In acest sens, Orange Romania va deschide la miezul noptii portile magazinului din Constanta pentru fanii iPhone, la data mentionata.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. ... Castigatorii au fost alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange in urma unui proces de selectie realizat pe baza urmatoarelor criterii de evaluare:
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
Orange a lansat oficial iPhone 4S. ... Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
Orange, operatorul de telecomunicatii cu cea mai extinsa retea de distributie din Romania, lanseaza un nou model de business pentru partenerii sai - franciza, au declarat oficialii Orange.
De ce ati hotarat sa va implicati in Fundatia Orange? ... Nu stiam atunci, urmand acest exemplu si incurajandu-ma, ca voi ajunge sa primesc invitatia de a face parte din Board-ul Fundatiei Orange, care exact asta isi propunea, sa ajute oamenii cu probleme de vaz si auz.
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
Prin aceasta solutie, medici de specialitate le-au acordat in perioada iulie 2017 - iunie 2018 peste 1.300 de consultatii la distanta, in cadrul unui proiect dezvoltat de Fundatia de Ajutor Medical Profilaxis si sprijinit de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 650.000 de lei, acordata prin programul Connecting for Good.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Orange Romania inaugureaza sambata, 11 octombrie 2014, EU Code Week, o initiativa la nivel european de incurajare a studiului limbajelor de programare, prin evenimentul #SuperCoders.
La Orange este incurajata performanta, de aceea investeste constant in initiative pentru formarea profesionistilor de top.
Cele mai profitabile trei companii private din Romania au ramas si in 2006 Petrom, Orange Romania si Vodafone Romania, cu un profit brut cumulat de 5,5 miliarde de lei, echivalentul a circa 1,65 miliarde de euro.
Însusi coloristica fetelor acestui model de telefon, argintie si roz, ne duce cu gândul la mediul rece al afacerilor, respectiv la viata roz, privata", a adaugat Maria-Raluca Pascu, directorul de marketing si PR al WND Telecom Distribution.  ANC vrea scaderea tarifelor la telefonia mobila Autoritatea Nationala de Comunicatii (ANC) a propus joi, 20 noiembrie, impunerea de obligatii de orientare de costuri în sarcina tuturor celor cinci operatori de telefonie mobila, respectiv reducerea tarifelor de interconectare, ceea ce ar duce la o scadere a facturilor în urmatorii trei ani.Potrivit presedintelui ANC, Liviu Nistoran, tarifele de interconectare ale operatorilor de telefonie mobila Orange si Vodafone vor scadea de la 1 ianuarie 2009 de la 6,4 eurocenti la 5,03 eurocenti.
In prezent, principalele companii de telefonie mobila din tara noastra practica tarife roaming cuprinse intre 0,69 si 3,39 dolari pe minut la Vodafone sau intre 0,48 si 2,54 euro pe minut la Orange, fara tva.
Grupul canadian Telesystem International Wireless (TIW) a confirmat ieri ca se afla in discutii cu compania britanica Vodafone privind posibila vanzare a pachetelor de actiuni detinute la operatorul roman de telefonie Mobi Fon si la compania ceha Oskar Mobil, se arata intr-un comunicat al TIW.
Vodafone Romania ieftineste de maine tarifele pentru apelurile in strainatate. ... Rata de conversie la schimbarea valorii abonamentelor si tarifelor Vodafone este de 0,73421 euro pentru 1 dolar. ... Conversia automata nu va fi aplicata pentru toate tarifele si abonamentele Vodafone.
La Cursa 10 km individual Vodafone, castigatori au fost Ionita Liviu, cu timpul 00.34.38 la masculin si Adela Balțoi cu timpul 00.36.13, la feminin.
google-analytics.com