Cautare

428 de rezultate pentru "orange vodafone" (4.60 secunde)
Activitatea a demarat in anii ‘90 cu proiecte mici, dar pe parcurs, s-a ajuns la implementarea de proiecte de productie pentru brandingul consecutiv a sute si mii de locatii, la nivel national si international, ale marilor corporatii multinationale, precum McDonald’s, Coca-Cola, Orange, Vodafone, Dacia-Renault, Genaral Motors, Volkswagen AG.
In afara de autocare, in Bucuresti se poate accesa gratuit internetul wireless la metrou prin reteaua de hotspoturi WiFi a RCS&RDS sau prin retele mobile 3G ale Orange si Vodafone.
www.facebook.com/events/338731476276502/ Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Magazinele Muzica, Uman, Senia , Perfect Tour, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas si Sala Palatului la urmatoarele preturi:
Astfel, cel mai mare operator din Romania, Orange, ofera iPhone 5 cu abonament, incepand de la pretul de 349 de euro, cu un abonament Pantera 51.
Orange Romania anunta ca va investi peste 110 mil. euro in acest an Orange Romania, numarul unu pe piata locala de comunicatii mobile, va investi in acest an 110 milioane Euro in mare parte in dezvoltarea retelei, a declarat intr-o conferinta de presa Jean Francois Fallacher, CEO-ul companiei.
Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a introdus in oferta incepand de astazi noile tablete de la Apple, iPad mini si iPad cu ecran Retina.
- Orange Romania a lansat deja in zona Lipscani, in urma cu trei ani, o retea de acces la internet wireless (WiFi), care acopera o mare parte din zona Centrului Vechi din Bucuresti, delimitata de strazile Franceza, Lipscani si Smardan.
Parintii sunt apoi provocati de Orange la un concurs, pentru a premia cea mai buna idee pentru protejarea copilului in mediul online. "Impreuna cu Salvati Copiii si alti parteneri, Orange organizeaza constant ateliere pentru informarea cu privire la siguranta copiilor pe Internet si la utilizarea noilor tehnologii.
Orange continua sa se implice in dezvoltarea comunitatilor locale prin incurajarea activitatilor de voluntariat.
Vodafone face treaba lui Manafu Si pentru ca trebuia cineva sa aiba grija si de plaje in timp ce Manafu debita prostii, Vodafone Romania a pornit, pentru al doilea an consecutiv, campania "Litoral curat".
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania.
La 9.45, incep cursele de 21 km OMV Petrom si Stafeta Scholl, formate la aceasta editie din echipe de trei alergatori, urmand ca la ora 13.00 sa fie dat startul Cursei Populare Vodafone. ... Vodafone te fotografiaza la aceasta editie a Semimaratonului Bucuresti:
Radio Rommania si Fundatia Vodafone Romania au organizat sambata, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitati peste 700 de copii de la centre de zi si de plasament aflate in grija ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania.
Astfel, Orange a anuntat ca percepe 49 de eurocenti pe minut pentru apelurile catre statele Uniunii Europene si 24 de eurocenti pentru apelurile primite pentru cei care se afla in strainatate.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
In presa au aparut relatari ca actualul presedinte al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a avizat in iunie 2009 unul din cele mai paguboase contracte de achizitii pentru companie, care a platit anticipat 6 milioane de euro firmei Form Trade SRL Focsani pentru achizitia de aproape 600.000 de cartele telefonice Pelegrin, a caror vanzare merge foarte prost, din cauza ofertelor mai bune lansate pe piata de Orange, Vodafone si Cosmote.
Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.
Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.
Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom.
De la 1 iulie este posibil sa se reduca cu 14,8% tarifele de interconectare la Connex si Orange.
google-analytics.com