Cautare

9259 de rezultate pentru "oprirea apei craiova august 2010" (3.37 secunde)
Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii:
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare. ... - 12 August 2016, recitaluri extraordinare sustinute de solista de muzica etno Andra A.
Odata cu 6 august, atunci cand se celebreaza acest eveniment religios, frunzele incep a se vesteji si ingalbeni, apele a se raci, pasarile calatoare pornesc a-si croi drum spre tarile calde iar gandacii si taratoarele isi cauta adapost in pamant, pregatindu-se pentru iarna.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Desi luna august se va dovedi pentru Fecioare o perioada destul de dificila, vor reusi sa depaseasca toate provocarile gratie exclusiv farmecului lor.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Sectorul de drum de 29,6 kilometri a fost scos la licitatie in decembrie 2010, au fost niste contestatii, iar licitatia a fost anulata.
Pe ultimii trei ani, 2008-2010, ani de criza, cifra de afaceri medie globala trebuie sa fie de cel putin 480 de milioane de lei, adica aproximativ 115 milioane de euro.
Acestora li se promitea ca, daca vin sa plateasca taxa de parcare in Craiova, vor achita doar pentru jumatatea de an ramasa, nu pentru un an. Intr-o asemenea situatie se afla si Vasile F., care a mers marti la unul dintre ghiseele Directiei de Impozite si Taxe Craiova.
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI.
Oprirea jafului "baietilor destepti" din energie. ... Dimensiunea cheltuielilor extravagante se poate vedea prin listarea tuturor contractelor publice si care arata pentru primele patru luni ale anului 2010 cheltuieli la fel de mari ca pe intreg anul 2009!
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Conform unui ordin al ANSVSA, firmele trebuie sa plateasca din august intre 50 si 50.000 de euro pentru controalele de stat, la care se adauga salariile angajatilor care ii supravegheaza.
Dupa aceea, si cu localitatea (interdictia de a parasi Craiova - n.r.) Adica daca presupusa fapta a fost savarsita la Craiova, de ce nu am voie sa ma plimb in tara?
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare.
"50 de ore vom ramane in oras si vom fi alaturi de publicul din Craiova, care va putea pune intrebari despre ce inseamna munca in televiziune", a declarat Elena Stirbescu, unul dintre autorii si realizatorii proiectului Caravana TVR 50.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
google-analytics.com