Cautare

809 de rezultate pentru "oficiul posta vlahita" (7.12 secunde)
10% din angajatii Companiei Nationale Posta Romana, respectiv 3.500 de angajati, vor fi disponibilizati pina la sfirsitul anului, aceasta masura fiind parte integranta din programul de management al companiei, a aratat directorul general CNPR, Dan Mihai Toader ieri, intr-o conferinta de presa.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput distribuirea prin posta a declaratiilor speciale privind veniturile realizate, anunta un comunicat al institutiei. ... Pentru trimiterea prin posta a formularelor, contribuabilii nu trebuie sa achite nici o taxa.
De la 1 ianuarie 2007, bugetul asigurarilor de stat va trebui sa plateasca un comision de 1,3% din valoarea pensiei virate pentru ca dumneavoastra sa va primiti banii la domiciliu prin posta.
Tarifele practicate de Posta Romana pentru trimiterile din sfera serviciului universal sunt similare celor practicate de Deutsche Post, dar calitatea serviciilor nu poate fi comparata, sustin reprezentantii Asociatiei Romane de Marketig Direct (ARMAD). ... Astfel, tarifele practicate de Posta Romana sunt la fel de mari cu cele din Germania.
Compania Nationala Posta RomA¢na va majora, incepA¢nd cu data de 3 ianuarie 2008, tarifele pentru o serie de servicii postale interne si internationale. ... AŽn cazul serviciului de publicitate prin posta Infadres, preturile vor fi identice cu cele ale trimiterilor interne de corespondenta.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Posta Romana este singura companie din primele zece din Romania, clasificate dupa forta de munca, care a continuat angajarile, in primele sase luni ale anului. Astfel, Posta Romana a ajuns la un numar mediu de 35.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Gratuitatea este valabila pentru comenzile trimise prin Posta Romana in toata tara si pentru comenzile din Bucuresti (atat posta, cat si curier propriu).
Daca ne luam dupa sindicate, soarta postasilor a fost pecetluita in 2001, cand Guvernul a acceptat sa treaca Posta Romana pe lista societatilor comerciale monitorizate de FMI. Ele, sindicatele, sustin ca fara nici un motiv, Posta Romana fiind tot timpul pe profit.
Comertul prin posta, prin internet sau prin orice alta metoda care nu implica un drum uneori plictisitor la magazin tinde sa devina un fapt banal in Romania eternei tranzitii in care traim.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis, prin posta, plicurile cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabilii persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in 2007, arata un comunicat al ANAF.ANAF recomanda contribuabililor ca pentru transmiterea prin posta a formularului declaratiei de venit sa utilizeze plicul primit cu indicatia 'CR', acesta fiind un plic special pentru care nu trebuie achite taxe postale.
Inscrierea participantelor se face prin completarea formularului de inscriere la cursuri, care va fi transmis prin e-mail, prin posta sau direct la sediul OTIMMC de care apartine judetul in care se afla locatia unde se va desfasura cursul.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Documentului se depune in format hartie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Senat a votat in unanimitate modificarea legii privind prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, alieneatul respectiv stipuland ca Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor va fi condus de un presedinte, numit de Guvern, ajutat de trei consilieri.
Dosarul se refera la modul in care a disparut de la Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor o lucrare pentru care ar fi trebuit sesizat Parchetul General.
La Directia Silvica propunerea PSD este Bogdan Ion, la Directia Judeteana de Munca si Protectie Sociala - Valentina Munteanu, la Casa Judeteana de Pensii - Cristina Samoila, la Biroul Judetean de Renta Viagera - Sanda Gabriela Radu, la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie - George Visan, la Capitania Zonala Constanta ramane acelasi sef, Alexandru Mezei, la fel ca si in cazul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului, unde sef este Viorel Costache, acesta castigand, de altfel, si un concurs pentru acest post.
google-analytics.com