Cautare

644 de rezultate pentru "octavian ursulescu" (7.38 secunde)
Marc Antoniu, Octavian ( care mai tarziu avea sa fie cunoscut ca "Augustus") si Marcus Aemilius Lepidus. ... Pierde simpatia romanilor atunci cand se abandoneaza in bratele Cleopatrei si trebuie sa infrunte armatele lui Octavian.
Desfasurat joia trecuta, in eleganta locatie Ambasad’Or Events, evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu si a cuprins si o Gala a premiilor umanitare.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. In prezent, Azi se afla in proprietatea lui Octavian Stireanu.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandr uBirladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. In prezent, Azi se afla in proprietatea lui Octavian Stireanu.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Octavian Bellu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului. ... Octavian Belu a ocupat functiile de consilier de stat la Administratia Prezidentiala (intre 2005 si 2006) si de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport (intre 2006 si 2009).
Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea in 22 decembrie 1989, al carui redactor-sef si director a fost pana in 1998, a murit in urma unui atac de cord.
O noua aparitie editoriala semnata de Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai: ... Sorin Paraschiv xxx La Editura Tracus Arte a aparut "Cartea sfanta a nuferilor", scrisa de Daniel Octavian Bejan.
Atat comisarul-sef, Dragos Ursulescu, cat si adjunctul sau, Dumitru Iordache, au fost dati la o parte. Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs.
- Tavi Ursulescu a prezentat acest festival. ... M-am bucurat ca l-am vazut pe Tavi Ursulescu, pentru ca a fost mentorul meu.
Garda Financiara Dolj are un nou comisar-sef, in persoana lui Dragos Ursulescu, pana de curand angajat in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj. ... Am lucrat 12 ani in sistem, in cadrul fiscului doljean, ultima data la compartimentul de administrare a veniturilor statului", a spus Ursulescu.
Cazul a fost transmis catre DNA pentru continuarea cercetarilor", a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Se va pune accent pe utilizarea mijloacelor electronice de contorizare (casele fiscale de marcat)", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Potrivit comisarului-sef Dragos Ursulescu, valoarea prejudiciului estimat constatat a crescut de trei ori fata de anul precedent.
La randul sau, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, a spus ca doar doua treimi din angajati merg pe teren si ca mai este nevoie de personal pentru a prelua sarcinile administrative de care trebuie sa se ocupe comisarii.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine ca, anul trecut, institutia nu a avut în vizor în principal buticarii, ci si-a concentrat atentia asupra agentilor economici care obtin scutiri de la plata accizelor:
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine ca, anul trecut, institutia nu a avut în vizor în principal buticarii, ci si-a concentrat atentia asupra agentilor economici care obtin scutiri de la plata accizelor:
Daca prejudiciul este pâna la 50.000 de lei, atunci "se aplica o sanctiune administrativa, care se înregistreaza în cazierul judiciar".  Instanta stabileste daca e "cu intentie" Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, a spus ca institutia "nu prea" a avut cazuri de dosare penale pe numele administratorilor care retin sume prin stopaj la sursa, dar nu le vireaza.
"Totul depinde de modul cum te orientezi", a spus Dragos Ursulescu, comisar-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Daca ai noroc sa câstigi un contract mare de audit la o firma consacrata, atunci primesti bani pe masura", a spus Ursulescu.
"Exista doua modalitati descoperite de noi, prin care societati din Dolj au eludat statul la plata TVA si a impozitului pe profit", spune comisarul-sef al Garzii Financiare (GF) Dolj, Dragos Ursulescu. ... Astfel de cazuri am descoperit in Dolj", sustine Ursulescu.
In comuna Turburea vor avea loc duminica alegeri pentru desemnarea noului primar al localitatii, dupa ce fostul edil, Daniel Ursulescu, a murit intr-un accident rutier. In cel de-al doilea tur de scrutin se vor confrunta liberala Daniela Ursulescu, sotia primarului decedat, si democrat-liberalul Ion Barca.
google-analytics.com