Cautare

18157 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.16 secunde)
Am fost secretar executiv, vicepresedinte, presedinte executiv si acum sunt presedinte, deci este clar ca performanta nu se face decat prin munca si prin rezultate", a declarat Adrian Duicu.Acesta il inlocuieste in functie pe deputatul Eugen Nicolicea, caruia partidul i-a reprosat slabele rezultate la alegerile de anul trecut.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana.
Vreau in Constitutie reguli clare pentru presedinte, sa nu mai ai de ce sa-l suspenzi Victor Ponta a declarat, marti, ca ar trebui introduse in Constitutie garantii prin care niciun presedinte sa nu aiba in viitor mai multa putere decat i se cuvine, pentru a se evita orice fel de conflict care ar putea duce la suspendare, scrie realitatea.net Fiind intrebat ce sanse da pactului pe care l-a semnat cu Traian Basescu si daca crede ca va fi respectat, Ponta a spus ca este nevoie de o societate in care sa ne ascultam mai mult si sa ne razboim mai putin.
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Fostul presedinte al statului, domnul Traian Basescu, are dreptate macar intr-un punct. ... Da, domnul fost presedinte Traian Basescu stie sa faca spectacol.
Miercuri, 26 aprilie 2017, plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a respins raportul de activitate al Radioului Public pe anul 2016, ceea ce coincide cu demiterea Consiliului de Administratie si a presedintelui, Ovidiu Miculescu.
Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul. ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul. ... Noul Cod Fiscal prevede reducerea TVA in doua etape:
Noul sediu al Operetei, un proiect incheiat intr-o tara care-si lasa balta interesele (Autor:
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861).
Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Seful statului a declarat vineri, la RRA, ca, daca Parlamentul nu va valida, pana la prezidentiale, doua propuneri de guvern, Constitutia i-ar permite sa dizolve Legislativul, incepand cu 7 decembrie, daca ar fi presedinte in exercitiu, dar ca prefera sa nu faca acest lucru.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
Decesul ARO Campulung, altadata brand puternic al economiei romanesti, mai are foarte putin pana la pronuntare. Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului asteapta resemnata ca noul presedinte al Cross Lander, firma americana proprietara a ARO, sa gaseasca un cumparator pentru ce a mai ramas din uzina.
- Victoria lui Trump consacra consolidarea curentului anti-sistem la nivelul democratiilor occidentale, al carui prim semn major a fost victoria taberei Brexit in Marea Britanie, pe 23 iunie a.c., la care se adauga semnale rau prevestitoare din Franta si Germania, dinspre partide nationaliste aflate in ascensiune.
Cine este Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei Emmanuel Macron a fost ales duminica presedinte al Frantei, potrivit sondajelor de la iesirea de la vot citate de agentiile internationale de presa.
Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca actualii guvernanti sunt cei care au luat masurile catastrofale, ducand tara de rapa, astfel ca Basescu nu are niciun drept sa-l catalogheze pe el drept "presedinte "antireformator". ... Drept urmare, fostul presedinte face o analiza economica a guvernarilor post-decembriste.
Licentiat in teologie si stiinte economice, Ilie Sarbu devine, in 1976, profesor la Seminarul Teologic din Caransebes, ca in 1978 sa ajunga director al acestei institutii. ... Devenit membru al PSD (atunci PDSR) in 1993, cariera sa politica este una cat se poate de complexa.
O viata cu zbucium si controverse in tara, tihna si respect in exil Biografia Regelui Mihai poate fi rezumata, la implinirea varstei de 90 de ani, ca fiind una impartita intre zbuciumul si controversele traite in tara natala si noul inceput, tihna si respectul de care s-a bucurat in deceniile de exil de dupa abdicare.
google-analytics.com