Cautare

398 de rezultate pentru "note titular" (7.53 secunde)
comedie Durata 82 minute Premiera in Romania 04.03.201 Avandu-l pe Baron Cohen in rolul titular si pe Strong in rolul fratelui sau, realizatorii filmului au putut atrage pe generic mai multi actori si comici de prima mana.
Inseamna ca nu esti la inaltimea propriei tale vieti si ca nu poti sa porti pe umeri libertatea al carei titular pretinzi ca esti.
Carolina Ilica este membru titular al Uniunii Scriitorilor din Romania (1975) si a lansat pana in prezent 30 de carti de poezie (din care 10 selectii tematice sau antologii critice).
In 1993 a devenit membru al Academiei de Stiinte Medicale, in 1995 membru de onoare al Academiei de Medicina a Poloniei si membru corespondent al Academiei Romane, iar din 2001, membru titular al Academiei Romane, in 2002 a fost ales membru al Academiei Internationale pentru Studiul Cordului.
Radu Deac este o personalitate marcanta a chirurgiei cardiovasculare, cu numeroase performante inregistrate de-a lungul anilor, materializate in atestate europene in chirurgia cardiovasculara, cat si brevete de inventii cu recunoastere internationala in domeniul valvelor cardiace. Membru titular si vicepresedinte al Academiei de Stiinte Medicale, prof. dr.
Vreau doar sa va aduc in atentie acele situatii cand pentru un podet care deserveste efectiv gospodaria unui titular, acesta apeleaza mai degraba la serviciul unic de urgenta, in loc sa intervina cu o unealta casnica pentru a desfunda canalul sufocat de gunoaiele menajere sau nemenajere care vin din amonte, de la vecinii, rudele sau prietenii celui ce se confrunta cu o amenintare reala din partea paraiasului de la poarta.
Trebuie sa aratam si ce este pozitiv, faptul ca prin venirea actualului titular in fruntea ministerului de resort s-au obtinut o serie de rezultate remarcabile si remarcate de corpul profesional medical, de societatea romaneasca, in ciuda greutatilor si a multitudinii de probleme pe care inca le intampina cetatenii care se confrunta cu sistemul nostru medical.
Din 1993, Solomon Marcus a devenit membru corespondent al Academiei Romane, iar din 2001 era membru titular al Academiei Romane.
In 1993 a fost ales membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din Romania. Din 2011 este presedintele Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania.
Din 1991 membru corespondent, iar din 1993 membru titular al Academiei de Stiinte Medicale. Vicepresedinte al Societatii Romane de Informatica Medicala in perioada 1991-2010.
A fost ales in 1993 membru titular al Academiei de Stiinte Medicale si a fost in perioada 1991-2010 vicepresedinte al Societatii Romane de Informatica Medicala.
Eu ma intorceam la Cluj de la Venetia, dupa doua concerte, iar Julia de la New York, special pentru a canta rolul titular "Carmen" din opera lui Bizet, iar eu pentru a fi Don Jose, soldatul indragostit, in spectacolul programat in stagiunea 2002-2003.
Eu ma intorceam la Cluj de la Venetia, dupa doua concerte, iar Julia de la New York, special pentru a canta rolul titular "Carmen" din opera lui Bizet, iar eu pentru a fi Don Jose, soldatul indragostit, in spectacolul programat in stagiunea 2002-2003.
Se spera ca alegerile prezidentiale - si din Ucraina, si din America - vor permite noului (sau vechiului) titular sa-si inceapa mandatul intre altele si cu o abordare noua a relatiilor cu Romania, prin dinamizarea lor.
Incaperi golite de mobilier, fire rupte, dulapuri cu usile vraiste (“aici ar fi trebuit sa fie dosarele coruptiei“ spunea, zambind ironic, noul titular al portofoliului), telefoane fara ton (chiar si cel din biroul primului-ministru!), faxuri aruncate pe jos si computere lipsa ori descompletate de memorie, cam aceasta era imaginea dezolanta ce s-a oferit nu doar noilor locatari ai Palatului Victoria, dar si unei intregi tari, inmarmurita in dezgust si indignare.
Cert este, deocamdata, ca in America s-a schimbat ceva prin inlocuirea lui Powell (devenit moderat, totusi un om de teren calit in Orientul Mijlociu) si instalarea la Departamentul de Stat a unui titular de birou, specializat in zona postsovietica.
Marius Croitoru, fostul si viitorul antrenor al lui Denis Harut, considera ca experienta fundasului la FCSB a fost nefasta pentru ca nu a reusit sa se impuna din start ca titular, pozitie care poate fi castigata din ce in ce mai greu odata cu trecerea timpului.
Pina atunci ne vom ghida dupa "Codul lui Ionut Popescu ", adoptat in vara de Parlament, dar contestat atit de Opozitie, cit si de Putere, premierul Tariceanul executindu-l chiar public pe fostul titular de la Finante.
Josh Mitchell (titular in tur), Karl Dodd, Ryan Lee Clarke (aflati de doua zile in pregatiri) si Michael Baird (asteptat luna viitoare).
Pe ECHIPA, pe faptul ca jucatorii "canguri", alaturi de "leii" autohtoni, vor gasi solutii sa se bata de la egal la egal cu jucatorii infatuati din Capitala, unii umflati si de presa, pe faptul ca "Ion Oblemenco" va fi cu adevarat al 12-lea "titular" al Universitatii...
google-analytics.com