Cautare

615 de rezultate pentru "nistor bacau" (3.49 secunde)
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
politistii din Bacau au depistat doi barbati care aveau in autoturismul cu care se deplasau doua arme de vanatoare, munitie confectionata artizanal si munitie de vanatoare, patru lanterne, dintre care doua prevazute cu dispozitive artizanale de prindere pe arma.
Nu avea nici ce sa manance, lucra cu ziua", a spus procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, Felix Banila.
Acuzatii extrem de grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Rudele unei batrane spun ca aceasta a fost sedata si legata de pat fara ca ei sa fie anuntati.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... 7 - 2 Lupu Nistor este membru al Comisiei nr.
Neasteptata este si colaborarea cu criticul de film Irina Margareta Nistor, care isi face simtita inconfundabila prezenta atat pe materialul audio, cat pe cel video.
Vlad Nistor, directorul Institutului Diplomatic Roman, considera ca SUA si-a reconsiderat putin pozitia dupa referendum, probabil luand in considerare votul a 7,4 milioane de romani. ... Isi nuanteaza pozitia si ne indeamna sa respectam legea, dar nu intervin in favoarea lui Basescu", a explicat si Vlad Nistor.
Istoricii Vlad Nistor si Dinu Giurescu candideaza pentru mandate de deputati, in sectorul 1, respectiv 4, iar cantaretul Mihai Sturzu, membru al formatiei HI-Q, doreste votul bucurestenilor din sectorul 6, pentru un fotoliu la Camera Deputatilor, la fel ca patronul clubului de fotbal Steaua, europarlamentarul George Becali.
Ca sa castigi trebuie ca adaosul comercial sa fie de cel putin 30%", a spus Ionica Nistor, administrator la o firma care s-a lansat de doi ani pe piata craioveana de profil. ... Marfa este adusa la Bucuresti, dupa care si-o transporta fiecare cum poate", a mai spus Ionica Nistor.
Liga 1 le-a crescut valoarea Dan Nistor, Marian Pleasca si Alexandru Vlad sunt revelatiile gruparii gorjene, cota lor de piata crescand in ultimul an de peste zece ori.
Pandurii a inceput jocul intr-o formula apropiata de cea de baza (Mingote - Ungurusan, Viera, Cardoso, Vlad - Nistor, Pintilii, Voiculet - Grigoras, Batin, Cristea) si a reusit sa marcheze de doua ori pana la pauza.
din Craiova se va desfasura astazi memorialul "Mihai Nistor" la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova.
Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima pozitie aflandu-se Tibi Scobiola. ... In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguta si Vlad Druc, iar in anul 2014 juriul va fi alcatuit din Irina Nistor (critic de film), Valentin Teodosiu (actor), Catalin Apostol (regizor), Cornel Mihalache (regizor), Ruxandra Ion (producator de film).
Irina Margareta Nistor -critic de film, Dorian Boguta -regizor si profesor UNATC; Cornel Mihalache - regizor; Catalin Apostol - producator, jurnalist.
google-analytics.com