Cautare

320 de rezultate pentru "nicoleta vaduva" (6.09 secunde)
Nicoleta Matei, cu numele de scena Nico, are grija de look-ul ei in permanenta. Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti.
NICOLETA de 23 de ani si P. ... Nicoleta, au amenintat doi barbati, deposedandu-i de 2 telefoane mobile si suma de 150 lei.
Nicoleta de 29 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Mercedes avand o concentratie alcoolica de 0, 46 mg/l alcool in aerul expirat. ... Nicoleta a fost condusa la I.N.M.L.
Nicoleta Nuca este o femeie asumata! A recunoscut ca nu poate sa reziste atunci cand are banii pe mana. Avem un interviu exclusiv cu artista.
Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu. Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.
N.Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu. - Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Dupa moartea, la 6 august 1879, a lui Stefan Micle, Eminescu ii scrie Veronicai, iar vaduva lui Micle vine la Bucuresti si il roaga sa intervina pentru urgentarea pensiei sale.
Cladiri reprezentative PALATUL ADMINISTRATIV SI JUDECATORESC Din punct de vedere administrativ teritoriul care intra astazi in componenta municipiului Calarasi a facut parte din fostul judet Ialomita, judet atestat documentar in anul 1470, cand avea resedinta la Orasul de Floci, pe malul Dunarii, locul in care avea sa se nasca Mihai Viteazu in anul 1558, ca fiu al Teodorei, vaduva si frumoasa negustoreasa, cum o numea cronicarul Radu Popescu.
Mai tarziu este data in grija unei verisoare a tatalui sau, Adriana Mila vaduva nobilului Ludovico Orsini. Aceasta supusa lui Rodrigo, o pazea pe Lucretia si il ajuta pe cardinal in relatia acestuia cu nora sa,Giulia Farnese Orsini, (care luase locul Vannozzei), care avea paisprezece ani.
Am trei copii minori, sunt vaduva si muncesc cu ziua pe unde apuc. Am stat pana anul trecut intr-o casa nationalizata pe care a castigat-o proprietarul si ne-a scos pe toti in strada.
, Adunarea Generala a Actionarilor a decis revocarea lui Marius Roman, a Monicai Barbuletiu si a Oliviei Vaduva din C. A.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Colegiul 1 - Mihai-Marian Bazgan (PDL) Colegiul 2 - Anca Constantinescu (PDL) Colegiul 3 - Gabriel Biris (Forta Civica) Colegiul 4 - Costica Canacheu (PDL) Colegiul 5 - Maria Mota (PDL) Colegiul 6 - Ioan Mihaila (PNTCD) Colegiul 7 - Tudorel Pruna (PDL) Colegiul 8- Dan-Cristian Popescu (Forta Civica) Colegiul 9 - Theodor Paleologu (PDL) Colegiul 10 - Marilena Lacatus (PNTCD) Colegiul 11 - Sulfina Barbu (PDL) Colegiul 12 - Cristian Petrescu (PDL) Colegiul 13 - Maria-Mirela Dinu (PDL) Colegiul 14 - Dan-Radu Zatreanu (PDL) Colegiul 15 - Constantin Cerbulescu (PDL) Colegiul 16 - Veronica Toma (PDL) Colegiul 17 - Marian-Radu Popescu (PDL) Colegiul 18 - George-Aristide Minculescu (Forta Civica) Colegiul 19 - Mircea-Cristian Raicu (PDL) Colegiul 20 - Radian-Doru Tufa (PDL) Colegiul 21 - Cristian Traila (PDL) Colegiul 22 - Lucian Diaconescu (Forta Civica) Colegiul 23 - Teodor Dragan (PDL) Colegiul 24 - Florian-Daniel Geanta (PDL) Colegiul 25 - Gheorghe Udriste (PDL) Colegiul 26 - Stefan-Ion Vlaston (PNTCD) Colegiul 27 - Iulian Mihai Anghel (PDL) Colegiul 28 - Silviu Vaduva (PDL) Candidatii ARD pentru Senat, in Bucuresti:
Astfel, acum cateva zile, contabilii, membri ai CECCAR, au primit in cutia postala scrisori care poarta semnatura prim-vicepresedintelui Camerei Consultantilor Fiscali, Constantin Vaduva.
Am venit aici pentru ca vreau sa imi iau o masina, iar noul Ka mi-a facut cu ochiul", a spus Catalin Mihai Vaduva, un tanar de 20 de ani, din Slatina.
Veronica Dragan - 420-450 de milioane de euro Are 36 de ani si este vaduva unuia dintre cei mai bogati romani, Iosif Constantin Dragan, cu o avere estimata la circa un miliard de euro, in anii trecuti.
Totodata, Mihai Jurca a primit un telefon de la o pensionara vaduva din Bucuresti care a spus ca vrea sa doneze 100 de lei din pensia de 250 de lei pe care o primeste.
"Am lucrat timp de trei ani ca reporter si realizator de emisiuni la Radio Romania, dar cum la vremea aceea salariul de ziarist la stat era insuficient pentru a intretine doua persoane, pe fiica mea si pe mine - eu sunt vaduva inca din 1986 -, m-am decis sa fac altceva.
Pe de alta parte, directorul general al Transgaz, Petru Vaduva a declarat pentru Agerpres ca sistemul national de gaze nu inregistreaza un deficit in acest moment, desi temperaturile sunt foarte scazute, prin urmare nu se impune declansarea situatiei de urgenta in aprovizionarea cu gaze, scrie Romania Libera.
google-analytics.com