La data de 07.03.2011, lucratori ai Sectiei 3 politie - Biroul Investigatii Criminale si Biroul Ordine Publica i-au prins in flagrant pe I. VASILE de 19 ani, I. MARIANA de 19 ani, B. NICOLETA de 23 de ani si P. FLORENTIN de 29 de ani, toti din Bucuresti, care prin intermediul unei pagini de internet la o rubrica de " Matrimoniale", atrageau barbati in vederea intretinerii de raporturi sexuale in schimbul unor sume de bani, intr-un imobil situat in sectorul 1.
Astfel, anuntul postat pe pagina de internet, prezenta mai multe fotografii ale unor femei surprinse in ipostaze erotice, fotografii care, de fapt, nu apartineau celor care au postat anuntul.
In noaptea de 07/08.03.2011, in jurul orei 02,30, I. Vasile, in timp ce se afla in imobilul mai sus mentionat, impreuna cu P. Falentin, insotiti de I. Mariana si B. Nicoleta, au amenintat doi barbati, deposedandu-i de 2 telefoane mobile si suma de 150 lei.
Autorii au fost condusi la sediul Sectiei 3 Politie in vederea continuarii cercetarilor, unde s-a stabilit faptul ca acestia au comis la data de 07.03.2011, o alta talharie, victima fiind tot un barbat, care in urma vizualizarii aceluiasi anunt, s-a deplasat in imobilul respectiv, unde a fost acostat si amenintat cu un cutit si un topor, fiind obligat sa le predea cheile autotuturismului proprietate personala, parcat in fata locuintei, dupa care autorii folosindu-se de chei au patruns in interiorul masinii de unde au sustras un telefon mobil, un MP3-Player si o suma de bani.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, urmand ca autorii sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.