Cautare

620 de rezultate pentru "nelega florea doina" (4.70 secunde)
Potrivit memorandumului, capitanul deputatilor-tenismeni va fi Corneliu Ciontu (independent), iar echipa va fi completata de deputatii Ioan Oltean (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Mircea Man (PD), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Dan Radu Rusanu (PNL).
"Procurorii anticoruptie au constatat ca, in perioada august - decembrie 2004, Comisia de licitatie numita de Ion Dumitru, cu sustinerea si implicarea acestuia, a atribuit opt contracte de achizitie publica in valoare totala de 116 miliarde de lei vechi unui numar de patru firme controlate de omul de afaceri Alfred Florea (SC Alca Hunting Com SRL, SC Romarmy SRL, SC Express Trading SRL, SC Romtextil Com SRL) in conditiile in care respectivele firme achizitionasera bunurile care faceau obiectul contractului cu numai 16 miliarde de lei vechi", se arata in comunicat.
Pana la repetarea alegerilor in toamna si solutionarea contestatiei depuse de Calimente, PNL Arad va fi condus de un presedinte interimar in persoana lui Ioan Gheorghe Florea.
"Ne-ar prinde mai bine un acoperis, o casa in care sa iernam, ca ne-au nenorocit si acum guvernantii isi spala pacatele cu calculatoare, mese si scaune", le-a sugerat parlamentarilor Florea Belu.
Noi am luat o pompa de la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) pe care am pus-o in functiune deoarece nu putem sa mai stam si sa privim cum peretii se fisureaza si casele cad de atata stat in apa", a spus Florea Cone, primarul din Macesu de Jos.
"La prima vedere par sume bune, dar pentru consolidare trebuie sa se tina de cont de procentele stabilite de comisiile prefecturii care au facut evaluarea pe teren si de suprafata si planul casei care trebuie consolidata", a spus Florea Cone.
Deja au inceput sa crape aproximativ 20 de case in care apa nu intrase decat foarte putin, in beciuri", a mentionat Florea Cone, primarul comunei Macesu de Jos.
Primarul Florea Anghelin a declarat ca, desi comuna ar avea nevoie de un nou plan, nu a avut bani pentru o asemenea investitie.
Din partea Constantei, unui numar de trei persoane le-au fost recunoscute meritele in cadrul partidului, prin diferitele activitati desfasurate - si anume deputatul Gelil Eserghep (medalie de aur), Florea Spirea (medalie de aur), Ion Carciumaru (medalie de aur) si Radu Comanici (medalie de argint).
Cum sa avem incredere cand vara trece si noi traim in patule sau in corturi?", a spus Florea Cioroianu. Vecina sa, Elena Babadan, s-a mutat in Rast anul trecut si acum cotetul gainilor a devenit casa ei.
Discutiile despre meritele sau nemeritele lui Kovesi pentru a ocupa functia de europrocuror sef, pentru care o pregatesc minutios partizanii sai de la Bruxelles, sunt aruncate in aer de un comunicat al Sectiei de Investigare a Magistratilor, condusa de respinsa Adina Florea, in care se specifica ca fosta sefa DNA este convocata ca martor (deocamdata) la audieri intr-un dosar de coruptie!
Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel. Administratia Pietelor Agroalimentare AGA:
Cred ca aceia care provin din familii de meseriasi vor fi incantati, deoarece ei stiu deja meserie, iar prin aceste cursuri obtin si o diploma", a spus Florea Cone, primarul comunei Macesu de Jos.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Liderul liberal Ioan Gheorghe Florea s-a declarat surprins de decizia PC, spunand ca nu avea cunostinta despre nemultumirile acestora. Spre deosebire de democrati si liberali, presedintele UDMR Arad spune ca decizia PC "este de inteles".
Astfel, presedintele interimar al organizatiei judetene PNL Arad, Gheorghe Florea, a spus ca propunerile de excludere a lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica "nu sunt binevenite" si nici benefice pentru partid.
"Sub apa este tot terenul agricol al comunei si 70 % din populatie avea cate un petic de pamant in balta satului, pe care cultiva cereale, ca oamenii de aici din asta traiesc. Asta este hrana lor si a animalelor", a spus primarul Florea Cone.
Petre Pantalia, Ileana Ivanovici, Gheorghe Preotu, Florea Iacob. Mai mult respect fata de lege dovedeste PNL, care a retras propunerea lui Ion Groza, urmand sa aleaga un nou candidat.
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Dorin Florea (primarul orasului Tg. Mures); Dan Carlan (Iasi, senator); Costica Canacheu (deputat, Bucuresti, sector 1); Catalin Marinescu (Ialomita); Dumitru Moinescu (Constanta);
google-analytics.com