Cautare

620 de rezultate pentru "nelega florea doina" (3.31 secunde)
Doina Popovici a venit la 100 de traditii romanesti din curtea MTR cu diverse jucarii plusate, precum papusi, caluti, oi, dar si papusele cu lavanda, atat de cautate de cei mici, in preajma sarbatorilor de iarna.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... Alti designeri de la noi pe care-i apreciez sunt Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii.
Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... Doina a ramas internata la spital.
Doina Teodoru ne-a dezvaluit ce s-a schimbat in relatia cu Catalin Scarlatescu dupa intoarcerea din America Express. Iubita Chef-ului da tot din casa!
Catalin Scarlatescu da cartile pe fata si spune adevarul despre despartirea de Doina Teodoru. Iata ce s-a intamplat dupa intoarcerea din America Express!
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Ioan Toma si Victor Florea de la Directia Agricola, Constantin Enacache, de la Centrul de Consultanta Agricola, Teodor Dimitriu de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, Florentin Pietraru de la societatea Termica, Aurel Suster, patronul fostului Recopan, au fost prezenti la sediul PSD.
Ca urmare, Dan Voiculescu, Florea Voinea, Nicolae Popa, Sergiu Andon, George Copos, Renica Diaconescu si Corneliu Pascu au cerut, printr-o scrisoare deschisa, ca in termen de trei zile sa li se comunice cine este persoana juridica responsabila, precum si numele celor care au redactat pozitiile la care se regasesc membrii PUR.
marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti: "Nu am venit de mult timp pe litoral. Am un apartament la Mangalia, pe care il folosesc numai vara.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Brosura pentru Congres Rolul de presedinte fondator al PSD i-a fost contestat lui Iliescu, cu probe, de un cercetator sucevean al istoriei social-democratiei, Florea Grapini, fost membru PSDR.
Ieri, umanistii au inregistrat inca o demisie, dupa ce luni deputatul Florea Voinea, vicepresedinte al PUR, si-a anuntat plecarea din partid.
Impozitul minim a lasat aproximativ 56.000 de oameni fara serviciu, dupa ce 26.000 de firme si-au incetat activitatea, situatie care a condus la pierderi de peste 100 milioane lei (aproximativ 25 milioane euro) la bugetul de stat, a declarat, vineri, vicepresedintele CNIPMMR Florea Parvu.
In acelasi pachet, Vantu, prin unul dintre avocatii sai, Florea Felix, i-a infiintat si o firma lui Turturica, Media Analyst, in ianuarie 2005, declaratia de asociat unic fiind atestata sub numarul 76 in 28.01.2005 la cabinetul avocatului, ca si contractul de comodat pentru sediul din bld.
Cu toate acestea, cand a venit vorba de actualul candidat pentru functia de primar la Techirghiol, pe care AP il sprijina, si din declaratiile caruia a reiesit ca are afaceri pe care le desfasoara si in prezent, Emil Constantinescu si-a rectificat afirmatiile si a declarat ca era vorba de o afacere pe care o dezvolti in timp ce esti politician, si te imbogatesti tocmai datorita faptului ca esti politician, in timp ce la Florea Constantin - candidatul Actiunii - este vorba de afacere personala.
Participarea la astfel de competitii are un rezultat vizibil, al performantei si un altul mai greu de cuantificat, anume valoarea care deriva din faptul ca-i inspiri pe cei din jur, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.
Pe de alta parte, si liderul PD Mures, Dorin Florea, a anuntat ca democratii vor sa-i atraga pe cei trei consilieri judeteni ai PUNR.
Orban a enumerat printre aceste erori pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, pe Solomon, "manelistul-sef din Banie", si pe fostul PN¥CD Bogdan Cantaragiu.
Andrei Cretulescu Premiul Tanara Speranta” Roxana Stroe pentru regia filmului Black Friday Rafael Florea pentru rolul Rafael din filmul Box Ana Maria Guran pentru rolul Larisa din filmul Lumea e a mea Mihai Gavril Dragolea, Radu Constantin Mocanu pentru regia filmului Robotelul de aur Tudor Platon pentru imaginea filmului Toate fluviile curg in mare Cel mai bun film european (dintre cele distribuite in Romania in 2015) Ex Machina / Ex Machina (Marea Britanie, r.
Eu sunt bolnav, am fost operat la ochi si trebuia sa vin la control la cabinetul de oftalmologie", spunea Florea Ostroveanu din Galicea Mare.
google-analytics.com