Cautare

3863 de rezultate pentru "musca radu ilie" (4.00 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat ieri, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, pe Teodor Melescanu la Ministerul Justitiei si pe Radu Stroe in locul acestuia, la Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele Organizatiei Judetene Iasi a Partidului Conservator (PC), senatorul Radu Terinte, si-a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, trecerea la Partidul National Liberal (PNL), impreuna cu alti 11 colegi din cadrul Biroului Permanent Judetean al partidului. ... Cu toate acestea, nu-mi voi ataca niciodata fostii colegi", a declarat Radu Terinte.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Parca rememora lungul sir al pieselor impartite cu Radu Beligan.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In final, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a multumit in numele parlamentarilor pentru primirea facuta si a asigurat conducerea Centralei Nuclear Electrice Cernavoda, dar si pe primarul orasului Cernavoda ca senatorii le vor acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, considerat de senatorul Ilie Sarbu de o importanta vitala pentru tara.
De altfel, sunt de notorietate declaratiile multor oameni importanti din PSD care sustin ca numai in luna decembrie, Victor Ponta si, in mod special, socrul sau, Ilie Sarbu, artizanul monstruoasei coalitii din 2009, PSD-PDL, s-au intalnit cel putin de doua ori cu Traian Basescu, o data in 12 decembrie la resedinta din Predeal a presedintelui statului si a doua oara chiar acum doua zile, tot la vila prezidentiala de la munte.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. ... Rezultatele studiului au aratat ca Ilie Bolojan are sanse reale de a ocupa scaunul de edil-sef.
Ministrul liberal al Culturii, Mona Musca, a spus ca momentul anuntarii demisiei Guvernului este strict legat de decizia Curtii Constitutionale. ... Decizia Curtii a fost data pentru protejarea unor interese si a indepartat Romania de integrarea in UE", a mai spus Mona Musca.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Vicepresedintele PNL Mona Musca nu exclude o colaborare intre PUR si Alianta D.A., daca Traian Basescu va castiga alegerile de duminica. ... Mona Musca a precizat totusi ca Alianta D.A.
PNL Bucuresti a votat ieri, in unanimitate, propunerea de excludere din partid a deputatului Mona Musca, pentru ca a semnat un angajament cu Securitatea, a declarat Ludovic Orban.
Dupa ce au exclus-o pe Mona Musca din partid pe motiv ca a colaborat cu Securitatea, liberalii au fost nevoiti sa decida pe cine numesc euroobservator, in locul ei. Deputatul Adina Valean a fost desemnat sa preia locul de observator la Parlamentul European al Monei Musca.
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
Ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, va primi maine Medalia Comemorativa pentru Cauza Culturii si Informatiei din Vietnam, potrivit unui comunicat de presa, la deschiderea Zilelor culturale vietnameze in Romania, care se vor desfasura la Casa Studentilor din Bucuresti.
Initial, liberalii aveau in vedere inlocuirea a trei ministri, respectiv Ionut Popescu, Mircea Cinteza si Mona Musca. Democratii s-au declarat insa profund nemultumiti, afirmind ca Mona Musca a demisionat din Guvern, deci nu poate fi inclusa in remaniere.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca sanctiunea data lui Boureanu „este un avertisment clar si pentru alti amatori de asemenea comportament“, Atentat la libera exprimare Mona Musca considera ca suspendarea lui Cristian Boureanu din partid nu va folosi imaginii PNL si anuleaza libera exprimare in cadrul partidului.
Atacul lui Orban a trecut apoi de la Basescu, la oamenii sai de incredere, "plantati" in curtea PNL, Mona Musca si Teodor Stolojan, carora le-a cerut demisia de onoare:
google-analytics.com