Cautare

6860 de rezultate pentru "muresan ionel emil alba iulia str george baritiu nr 13" (2.95 secunde)
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str.
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos. ... La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
De asemenea, Valer Marian i-a solicitat prefectului Radu Bud sa aiba in vedere si sprijinirea Catedralei protopopiale ortodoxe din Carei pentru punerea in posesie asupra unei suprafete de teren convenita cu primarul municipiului Carei, precum si pentru sprijinirea manastirilor in constructie de la Marius, Scarisoara Noua si teghea, si a unor biserici in constructie din municipiul Satu Mare, ca si cele de pe strada George Baritiu si din Curtuius.
Istoricul Nicolae Edroiu, 78 de ani, membru al Academiei Romane, a murit miercuri, 10 ianuarie, in urma unui infarct, in fata Institutului de Istorie George Baritiu din Cluj-Napoca al Academiei Romane.
Membrii PN¥CD si-au ales ieri noua conducere in cadrul unui Congres extraordinar la care au participat ca invitati premierul Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii PNL Crin Antonescu si Ludovic Orban, ministrul Apararii, democratul Sorin Frunzaverde, si fostul sef al statului Emil Constantinescu.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
De altfel, chiar si deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, ne-a declarat ca alianta PSD-PNL va fi una punctuala si nu generala la Navodari, consilierii celor doua partide urmand sa discute fiecare proiect in parte.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
Ghencea nr. ... • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei; ... Iuliu Maniu nr. ... Iuliu Maniu nr.73 - 92 - Piata Veteranilor;
Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.
Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Ioan Cuza, nr.89B si se intinde pe o suprafata totala de 363 mp, din care suprafata de vanzari masoara 238 mp. Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Blejesti se afla pe soseaua Pitesti, nr. ... La Poeni magazinul este amplasat pe str. ... Gheorghe Radulescu, nr.49, si are o suprafata totala de 304 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp. La randul sau, unitatea din Botoroaga se gaseste pe str. Principala, nr.
Noua unitate din Bacau functioneaza in format Standard pe str. Dumbravei, nr.2, cu o suprafata totala de 458 mp, din care sala de vanzari masoara 303 mp. In acelasi format se regaseste si cea din Targu Frumos, judetul Iasi, situata pe str. Cuza Voda, nr.
Potrivit reprezentantilor companiei E-Distributie Muntenia, sunt afectati, printre altii, consumatorii din zonele Soseaua Colentina, Str Doamna Ghica, Strada Teofil, Str Bujorul Alb, Str Comarnic, Str Gheorghe Titeica, Str Grigore Moisil, Strada Plumbuita si strazile adiacente etc.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Cad s-a angajat in travesarea str.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str.
google-analytics.com