Cautare

61457 de rezultate pentru "munca flexibil apreciat de jum tate dintre cei care activeaz in sectorul veterinar studiu" (5.75 secunde)
Date noi din dosarul fratilor britanici Andrew si Tristan Tate, arestati la finalul anului trecut pentru trafic de persoane si criminalitate organizata.
In aceasta dimineata, fratii Tate au fost, din nou, adusi la DIICOT, pentru audieri. Cei doi milionari au pastrat tacerea si nu au dat declaratii, la fel ca in alte zile, atunci cand erau adusi la sediu.
"Intr-o turnura socanta a evenimentelor de aseara, 11 martie 2024, fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti cu forta timp de 24 de ore si au primit un mandat european de arestare din partea autoritatilor britanice.", a transmis echipa de comunicare a fratilor Tate, care ofera mai multe detalii despre urmatorii pasi ce vor fi parcursi de cei doi.
Politistii perchezitioneaza, chiar in aceste momente, vila de lux a celebrilor frati Tate. Tristan si Cobra Tate au mai fost anchetati de politie in primavara, fiind suspectati ca ar fi sechestrat doua tinere.
Pe 29 decembrie 2022, Andrew Tate si fratele sau, Tristan, au fost retinuti de procurorii DIICOT in urma unor perchezitii efectuate in Bucuresti. Vila de lux a fratilor Tate a fost calcata de mascati si procurori, dupa ce mai multe tinere au depus plangeri impotriva celor doi.
Andrew si Tristan Tate au fost eliberati din detentie vineri seara, dupa trei luni petrecute in arestul central.
Procurorii fac perchezitii joi in dosarul fratilor Tate. Anchetatorii au descins la casele apropiatilor lui Andrew si Tristan Tate, dar si la un studio de videochat, una dintre sursele importante de venit ale celor doi.
Barbatii care vor sa ajunga in cercul de adepti al fratilor Tate trebuie sa treaca un test suprem pentru a avansa la nivelul urmator in academie si pentru a deveni masculi alfa.
Andrew Tate, noi mesaje halucinante dupa ce a fost plasat in arest la domicilu. Desi reprezentantii milionarului sustineau ca acesta va fi mult mai rezervat pe retelele de socializare, Andrew Tate a postat in aceasta noapte un mesaj in care vorbea despre posibilitatea de a fi asasinat.
Din conversatiile intrate in posesia reporterilor spynews.ro rezulta ca, in perioada in care Bianca Dragusanu se iubea cu Tristan Tate, partenera lui Andrew Tate ii lucra pe la spate pe milionari, cautand sa ii vanda, pentru un pumn de lei.
Fratii Tate au ajuns marti in fata judecatorilor pentru a cere sa fie eliberati din arest, iar Andrew Tate tinea in mana un obiect cu care a atras atentia celor din jur
Un alt complice al fratilor Tate va fi scos din arestul central si va fi adus in aceasta dimineata, pentru prima data, la sediul DIICOT. Este vorba despre Georgiana Naghel care este asteptata sa ajunga in fata magistratilor.
Fratii Tate au fost arestati in cadrul unei anchete privind traficul de persoane. Fratii Tate sunt acuzati ca ar fi ademenit mai multe femei prin "metoda loverboy". Anchetatorii de la DIICOT spun ca au identificat pana acum 6 victime.
Fratii Tate, Andrew si Tristan, au fost adusi astazi la sediul DIICOT. Fratii Andrew si Tristan continua sa respinga acuzatiile aduse de procurori. Fratii Tate au asistat la perchezitia informatica asupra dispozitivelor ridicate de procurori.
Magistratii au decis ca Andrew si Tristan Tate sa ramana in continuare in arest preventiv. In ceea ce le priveste pe cele doua femei numite si "ingerii" fratilor Tate, instanta a hotarat schimbarea masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu.
Un proiect premergator raportului de monitorizare a Romaniei care va fi dat publicitatii pe 25 octombrie, realizat de Comisia Europeana, ar trebui sa-i puna serios pe ginduri pe oficialii care se ocupa de integrare in cadrul "Capitolului 7 - Agriultura”.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Kelemen Hunor a declarat astazi ca e "incalificabila" pozitia Institutului de Politici Publice (IPP) fata de participarea lui la dezbaterea dintre candidati si afirma ca daca Basescu, Antonescu sau Geoana nu vor sa auda mesajul comunitatii maghiare, sa spuna acest lucru.
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
google-analytics.com