Cautare

61457 de rezultate pentru "munca flexibil apreciat de jum tate dintre cei care activeaz in sectorul veterinar studiu" (5.85 secunde)
Specialistii in resurse umane sunt de parere ca o conditie necesara pentru succesul unei firme este ca aceasta sa aiba angajati motivati pentru munca si performanta. Ei ofera si cateva sugestii in acest sens.
Iata ce se intampla daca exagerezi, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax. In studiu au fost inclusi 500 de studenti care au folosit telefonul in fiecare zi.
Patronii care nu respecta anumite drepturi ale salariatilor risca sa ajunga dupa gratii, potrivit Legii nr. 403 din 2005, care a intrat in vigoare la inceputul acestui an. Noul act normativ prevede pedepse aspre pentru angajatorii care incalca legislatia muncii si mareste "puterile" legale ale inspectorilor de munca.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Mircea Geoana crede ca este necesara o "recalibrare" a acordului cu FMI si Comisia Europeana, ca "orice crestere de taxe in perioada de criza este o eroare" si ca "banul public este in continuare cheltuit foarte, foarte ineficient in Romania", indicand Ministerul Transporturilor ca "suspectul de serviciu, de multi ani de zile in Romania".
Rezultatele alegerilor in BUCURESTI:
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu partenerul sau, Organizația Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR), au implementat cu succes proiectul strategic AEROCALIFICARE - Competitivitate si Sustenabilitate in Sectorul Aeronautic prin Calificare Profesionala Inovativa” POSDRU/164/2.3/S/139944, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.
Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, vineri, la ora transmiterii acestei stiri, pentru a valida lista candidatilor partidului pentru alegerile parlamentare din noiembrie si pentru a convoaca, sambata, Congresul extraordinar care va stabili candidatul PSD la functia de prim-ministru.
Problema principala cu care se confrunta Banca Nationala a Romaniei este aceea a gestiunii adecvate a politicii monetare pentru atingerea tintei de inflatie, a declarat, la conferinta cu tema "Nevoia unui dialog intre autoritati si piata bancara ", conferinta organizata de Euromoney la Dubrovnic, Ion Dragulin, director la Banca Nationala a Romaniei.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. Metalurgiei, sectorul 4, pe T.
Cu toate ca dupa integrare li s-au impus diverse restrictii, romanii interesati sa munceasca in unele dintre tarile membre ale Uniunii Europene o pot face liber in anumite sectoare de activitate, respectand insa anumite conditii. Un sector deficitar in tarile UE este agricultura.
Doar 22 de straini inregistrati cu permise de munca in 2006. ... In schimb, statisticile oficiale noteaza ca in acest an 58 de doljeni au plecat legal la munca in Italia si Marea Britanie. Neoficial insa, migratia romaneasca in UE a ingrijorat unele state membre.
Munca decenta inseamna o viata decenta. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia mea politica de astazi as dori sa insist asupra importantei conceptului de munca decenta si implementarii sale in viata de zi cu zi.
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. Statisticile oficiale spun ca deficitul este de 45%. ... importul de forta de munca din statele nemembre UE.
cele mai noi date In timp ce foarte putine persoane considera ca ar putea exista o legatura intre alimentatie si fertilitate, ultimele studii arata ca persoanelor care sufera de infertilitate le lipsesc nutrienti importanti din alimentatie.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Incurajarea investitiilor in tehnologie. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Acordarea alimentatiei de efort, de care la ora actuala beneficiaza circa 7.000 de siderurgisti care muncesc in conditii grele, va reprezenta subiectul discutiilor dintre sindicalisti si conducerea Combinatului, deoarece au aparut unele nemultumiri.
Pe masura ce Europa Centrala si de Est devine un competitor tot mai serios pentru China in privinta fortei de munca ieftine, investitorii straini se reorienteaza spre aceasta zona, arata un studiu referitor la atractivitatea afacerilor derulate in Europa realizat de compania Ernest&Young.
Odata cu venirea primaverii începe activitatea în constructii.
google-analytics.com