Candidatul independent la Parlamentul European Elena Basescu a declarat astazi, la Timisoara, despre vanataia pe care o are sub un ochi, ca are "cearcane de oboseala", ea plangandu-se de microbuzul cu care se deplaseaza in campania electorala.
Intrebata de corespondentul MEDIAFAX de unde are vanataia de sub ochi, care astazi nu era la fel de vizibila ca ieri, la Arad, Elena Basescu a raspuns ca este mai estompata pentru ca a beneficiat de "machiaj profesionist".
"Da, este un machiaj profesionist. Sunt cearcane de oboseala, suntem obositi din cauza campaniei. O sa le am si mai adanci probabil pana la sfarsitul campaniei. Noi suntem pe drum de foarte multe zile, nu dormim, microbuzul merge incet, e cald si sunt foarte multe actiuni", a afirmat candidatul independent.
Elena Basescu a afirmat ca, de fapt, are "cearcane de oboseala" din cauza campaniei lungi si s-a plans de conditiile din microbuzul pe care il foloseste pentru deplasari, spunand ca in campaniile anterioare la care a participat alaturi de PDL era "altceva".
"Eu am mai fost cu partidul (PDL - n.r.), dar era altceva , staff-ul meu nu e format din profesionisti", a mai precizat fiica cea mica a presedintelui.