Cautare

719 de rezultate pentru "moisa iosif calugareni bacau" (2.59 secunde)
Senatorii au adoptat cu 55 de voturi "pentru", 21 "impotriva" si 5 abtineri o hotarare privind aprobarea raportului de activitate al Comisiei de investigare a legalitatii si oportunitatii construirii imobilului Cathedral Plaza in imediata apropiere a Catedralei Romano-Catolice Sfantul Iosif.
Curtea de Apel Bucuresti a anulat, in parte, procesul verbal privind rezultatele finale pentru Camera Deputatilor referitoare la mandatul alocat UDMR in circumscriptia electorala 43 din strainatate, mandat obtinut de Koto Iosif.
Iosif Boda: "Amanarea alegerilor locale nu avea temei constitutional" Analistul politic Iosif Boda a declarat miercuri ca, in opinia sa, Curtea Constitutionala a declarat legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale ca fiind neconstitutionala pentru faptul ca se intentiona amanarea localelor, care nu ar fi avut "temei constitutional".
Trei indivizi cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani au navalit sambata in redactia ziarului nostru, nu pentru a ne ura "La multi ani!", ci pentru a-i da o lectie redactorului care a dezvaluit preocuparile infractionale ale lui Cristian Liciu si Gabriel Dorin Iosif, doi dintre cei 12 mari traficanti de tutun netimbrat ai Constantei.
Filmele Norbit si Iosif Prima zi de Craciun • 16.45. ... Filmul Iosif (I) A doua zi de Craciun • 20.00. ... Filmul Iosif (II) PRIMA TV.
Dupa ce se imprieteneste insa cu Maria, care il cam rasfata, Bo isi tot amana plecarea, spre disperarea lui Iosif.
Dupa ce se imprieteneste insa cu Maria, care il cam rasfata, Bo isi tot amana plecarea, spre disperarea lui Iosif.
Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
A doua se refera la faptul ca Iosif si Maria pornisera spre Bethleem pentru recensamantul ordonat de imparatul Cezar Augustus.
La Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, celebrarea Vigiliei Pascale va incepe la ora 23.00, fiind prezidata de Arhiepiscopul Mitropolit Ioan Robu.
Mihai Iosif a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului impotriva Chindiei Targoviste, in primul meci al returului de campionat. ... la sfarsit de an, ca la intreprindere", a spus Iosif
Iosif despre demiterea sa: "Cand eram in liga a cincea, nu prea se inghesuiau antrenorii la Rapid" Antrenorul Mihai Iosif si jucatorul Razvan Onea au vorbit intr-o conferinta de presa inaintea meciului de campionat de vineri, cu Gaz Metan Medias, din deplasare.
Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul Rapidului, nu se teme ca Sumudica ar putea sa-i ia locul. Iosif este sub presiune la Rapid, avand in vedere ca echipa are cinci meciuri la rand fara victorie si risca sa rateze calificarea in play-off.
Mihai Iosif s-a despartit de Rapid dupa dezastrul suferit de giulesteni in fata celor de la U Craiova 1948, incheiat 3-2 pentru olteni. Giulestenii au anuntat ca locul lui Iosif de pe banca tehnica va fi luat de Adrian Mutu.
Dorinta lui Mihai Iosif cand Rapidul va evolua pe noul stadion din Giulesti: "Mecanicii de locomotiva sa sune sirena cand trec pe acolo" La conferinta de presa premergatoare partidei, antrenorul Mihai Iosif a vorbit despre meciul care urmeaza, dar si despre noul stadion din Giulesti.
Mihai Iosif a izbucnit dupa partida FCU Craiova - Rapid (3-2): ... Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Banca cere recuperarea a 17.756 de euro de la inculpatul Daniel Adamita, 29.937 de lei de la Calin Gheorghe si 38.651 de lei de la Vasile Moisa, celelalte unitati bancare urmand sa-si precizeze pretentiile la urmatoarele termene de judecata.
Astfel, ADDA o are in echipa pe Maria Andras din Sfantu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din Bucuresti, iar Vanotek compune o piesa pentru Stephen Moisa din Piatra Neamt.
Maria Ligor - Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner - Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol - Pianist concertist international, Dragos Stemate " Actor, Violeta Roman Moisa - Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac " Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza - Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi p- Specialist comunicare, Anne Marie Parlog - Proprietar Morgan La Dud si eleva Diana Badila.
(Chiar eu nu stiam nimic despre el pina ce n-am citit cite ceva din cele scrise de profesorul Mircea Moisa, neobosit iscoditor de vechi documente si manuscrise.) Plecat din Bals, unde se nascuse in 1904, Pandrea (pe numele adevarat Marcu), ajunge un jurist eminent, cu doctorate si perfectionari in marile orase universitare ale Europei.
google-analytics.com