Cautare

507 de rezultate pentru "mobila" (3.49 secunde)
Acces prin retele de telefonie celulara, mobila (GSM) 3.5.
Mobila chinezeasca si imaginile pictate pe mobilier sunt pline de simboluri, toate de bine si care aduc noroc! * Liliecii nu sunt vazuti ca niste creaturi zburatoare pictate ca sa te sperie noaptea, sunt o cale de a iti ura lucruri bune, de la noroc la viata.
Companiile de telefonie mobila au deplasat in Piata Victoriei masini cu antene pentru retransmisia semnalului de telefonie si internet, pentru ca din cauza traficului, retelele se blocasera.Hai cu dictatura neo-colonialista a corporatocratiei. ... Don Pedro :Toate companiile de telefonie mobila.
Acesta ar fi mijlocit transportul in tara, cu ocazia unei expozitii de mobila, a unei parti din mobilierul chinezesc ce decoreaza imobilele din Zambaccian si Cornu, detinute de Adrian Nastase.
In plus, candidatul din partea PNL, Sandu Osiac, stransese deja 17 cereri de urna mobila pe care i le-a inmanat presedintelui sectiei de votare.
Persoanele netransportabile pot solicita urna mobila, dar numai pe baza de cerere si cu documente medicale ce dovedesc boala sau invaliditate. Solicitarea pentru urna mobila va fi adresata sectiei de votare la care aceste persoane sunt arondate.
Prin comparatie, telefonia mobila a cunoscut o crestere mult mai accentuata. Doar intr-un an (2003-2004), numarul de utilizatori de telefonie mobila a crescut de la 6,9 milioane la mai mult de 9 milioane de clienti.
“Totodata, Kronospan va fi monitorizata timp de 24 de luni, ca si evolutia costurilor si dezvoltarii activitatilor, pe baza contractuala, in raport cu producatorii de mobila“, a mai spus Berinde.
Presa elena a relatat, in acea perioada, ca OTE ar putea investi intre 400 si 600 de milioane de euro in urmatorii cinci ani pentru a relansa activitatea operatorului roman de telefonie mobila.
De asemenea, “am solicitat sa se liberalizeze pretul de pornire la licitatiile privind masa lemnoasa“, a spus oficialul Romsilva, care a confirmat ca aceste declaratii au fost facute in conditiile in care au existat unele nemultumiri din partea producatorilor de mobila referitoare la acest subiect.
Vodafone este deja actionar minoritar la operatorul roman de telefonie mobila MobiFon, la care TIW detine participatia majoritara. Operatorul roman de telefonie mobila este evaluat la trei miliarde de dolari.
Telefonia mobila a avut succes in Romania. ... De aceasta data, Romtelecom este interesat direct de redresarea diviziei sale de telefonie mobila, care ii poate aduce o crestere a interesului fata de propriile servicii.
Reprezentantii Romsilva sustin ca liberalizarea va aduce pe termen mediu majorari de preturi la lemnul pentru mobila si ieftiniri ale masei lemnoase destinate celulozei si incalzirii gospodariilor.
Volumul traficului de voce realizat prin retelele de telefonie mobila s-a apropiat de cel inregistrat prin retelele fixe in prima jumatate a anului, fiind de asteptat ca foarte curand sa il depaseasca, potrivit Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii.
Lemnul si softul - singurele sanse de salvare Doua domenii sint esentiale pentru industrie si cresterea economica, prelucrarea lemnului si productia de mobila. ... Prelucrarea lemnului si mobila se descurca ceva mai bine datorita exploatarilor masive de masa lemnoasa.
Aceeasi frecventa radio este destinata, in prezent, telefoniei 3G, una dintre licentele de utilizare revenind unui operator de telefonie mobila concurent, care solicita iesirea RomTelecom de pe aceasta frecventa.
ßi asta pentru ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) vrea aceasta reducere, cu pana la 0,0708 euro/minut, a tarifelor de terminare a apelurilor in retelele de telefonie mobila, dupa cum a declarat presedintele ANRC, Dan Georgescu.
Compania Vodafone Romania a primit dreptul de a utiliza inca un milion de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila, totalul numerelor nationale de care compania beneficiaza atingand in prezent cifra de 11 milioane.
Accesul la aceste informatii va fi asigurat utilizatorilor atat prin intermediul propriilor mijloace de care dispun furnizorii de telefonie fixa si mobila, cat si prin intermediul ANRC.
Clientii companiilor de telefonie mobila, in vizorul Biroului de Credit La sistemul Biroului de Credit participa 23 de banci comerciale, la care se adauga patru societati de credit de consum, o societate de asigurari si una de leasing.
google-analytics.com