Cautare

507 de rezultate pentru "mobila" (2.92 secunde)
Vanzarea de mobila este o afacere profitabila daca tii cont de datele pietei si de tendintele in materie. ... Ca sa comercializezi mobila trebuie insa sa stii si cate ceva despre aceasta piata, care se schimba in ritmul modei, mai afirma lucratorii in domeniu.
Daca vreti sa va schimbati mobila sau sa va mobilati o noua locuinta, atunci grabiti-va. ... Comerciantii spun ca viitoarele cresteri de pret sunt necesare pentru alinierea la media europeana, fata de care, in prezent, mobila din Romania este de doua ori mai ieftina.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
Obiectul principal de activitate al SC Dial-Ton este comert cu ridicata nespecializat, aceasta firma ocupandu-se indeosebi cu comercializarea de cartele de telefonie mobila digitala.
- STS care a livrat din sistemul 112 pe care il gestioneaza coordonatele inexacte (incomplete) ale locatiei supravietuitorilor si care, ulterior, a aruncat cu lasitate vina pe operatorii de telefonie mobila, refuzand sa spuna ca SRI controleaza datele operatorilor in privinta localizarii si interceptarioi;
Cat priveste mobila care a apartinut sotilor Ceausescu, desi unul din ghizii muzeului ne declarase ca o parte din aceasta se afla in muzeu, Doina Pauleanu a infirmat acest lucru, precizand:
Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca. Astfel, competitia pe piata de telefonie mobila din Romania va fi mai stransa si, implicit, va creste calitatea serviciilor oferite consumatorilor.
Totusi, nu este criza de mobila pe piata romaneasca, astfel ca fabricile de profil o sa mai lase din profit pentru a-si putea vinde marfa.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive. ... In Dolj, sunt 22 de dealeri de telefonie mobila Vodafone, din care 13 numai in Craiova.
Acest lucru va crea o presiune pentru ieftinirea mobilei, potrivit directorului unui mare producator si retailer mondial de mobila, originar din Suedia. ... Clientul transporta singur mobila dezasamblata si impachetata, economisind astfel niste bani, apoi si-o asambleaza singur.
Creditele mai accesibile vor impulsiona vanzarile de electrocasnice, mobila si autoturisme, potrivit reprezentantilor institutiilor financiare nebancare (IFN). ... Artemi apreciaza ca relaxarea creditarii va impulsiona in schimb vanzarile de mobila si de masini.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
Durata convorbirilor realizate in retelele de telefonie mobila in primul semestru a totalizat 9,7 miliarde de minute, in crestere cu 24% fata de rezultatul din perioada ianuarie-iunie 2006, in timp ce traficul in infrastructura de telefonie fixa a scazut cu 4,8%, la 3,9 miliarde de minute.
Viviane Reding, comisarul european pentru telecomunicatii, este gata sa accepte ca utilizatorii de telefonie mobila sa fie tarifati si pentru apelurile primite, nu numai pentru cele efectuate, daca o astfel de masura va duce la scaderea facturii catre operatorii de telefonie mobila, scrie Reuters, citat de Hotnews.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Primul numar de telefon din Romania a fost portat intr-o retea de telefonie mobila, pe 29 octombrie, la ora 16:34.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
România este una dintre cele mai dinamice piete în ceea ce priveste telefonia mobila.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
google-analytics.com