Cautare

71 de rezultate pentru "miss" (2.83 secunde)
M-am vindecat cu tratamente naturiste, pe baza de plante, dar si cu ajutorul psihologului care sustine ca anomalia a aparut pe fond de stres excesiv", a completat fosta Miss Romania.
Atmosfera la scena mica va fi animata de spectacole, baloane, multe cadouri si multa voie buna, iar concursurile de Karaoke, Aqua Dance, Miss Aqua Magic si Comoara Piratilor vor oferi copiilor bucurie din belsug.
Statuia Libertatii din New York (engleza Statue of Liberty) sau "Liberty Enlightening the World" (in vorbirea curenta "Miss Liberty" sau "Lady Liberty") este un monument in portul "Liberty Island" din orasul New York.
Intrucat rezultatul votului a fost neconcludent, Trofeul Presei - sectiunea radio nu a fost acordat;• Premiul Miss Lectura a fost castigat de domnisoara Andra Rusu, studenta in anul I la Universitatea Maritima Constanta, Facultatea - Ingineria Mediului.
Londra a confirmat ca miss Winnie Cowts din Southempton intr-adevar era pe lista calatorilor si s-a aflat pe vapor. Lucrul cel mai straniu este ca ea nu arata deoc de 108 ani, ci de 29!
Londra a confirmat ca miss Winnie Cowts din Southempton intr-adevar era pe lista calatorilor si s-a aflat pe vapor. Lucrul cel mai straniu este ca ea nu arata deoc de 108 ani, ci de 29!
Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele si domnisoarele care nu vor avea timp sa isi aranjeze parul inainte de eveniment, vor fi rasfatate cu retro hairstyles la coltul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
Fosta Miss Romania a povestit, la Antena 3, cum a scapat de cancer si ce a ajutat-o in lupta cu aceasta boala.
Faptul o infurie teribil pe zgripturoaica si inventeaza tot felul de tertipuri pentru a-si elimina rivala, un fel de miss univers mitologica.
Fiindca, sa fim seriosi, cei ironizati cu atita cinism de institutiile statului, de politicieni si functionari publici, de reprezentantii bisericii si de oamenii de afaceri care prefera mai degraba sa sponsorizeze un concurs de miss decit o familie napastuita de inundatii, nu vor mai avea nici un chef sa-si mute lehamitea din cortul asigurat prin grija statului catre sectiile de votare.
Pai, Elenuta nu e nici prea credibila, date fiind numeroasele gafe pe care le-a tot facut de-a lungul timpului, si-a creat deja imaginea de Miss Univers cu mintea in colturi, Basescu poate oricand sa se scuze ca asta i-a clocit ei mintea, ce treaba are el?
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com