Cautare

71 de rezultate pentru "miss" (2.79 secunde)
O romanca, vicecampioana mondiala la Miss Bikini Fitness! Cum arata tanara care atrage toate privirile in orasul sau N'Doye si colegii lui sunt inconjurati de ispite la Targu Mures Peste tot dau nas in nas cu Miss Bikini Fitness!
Aceasta a pregatit invitatilor cele mai hot piese ale momentului in frunte cu "Miss Boboc", piesa reprezentativa pentru ca artista va lua parte si la jurizarea concursului de Miss si Mister organizat in cadrul petrecerii.
Art&Painting by Miss LT. ... Art&Painting by Miss LT Telefon: 0721.749.267 E-mail: [email protected] N.B.
Concursul MISS si MISTER Lambretta a fost un deliciu! ... Daca la domni a fost mai usor, lupta dintre doamne a fost extrem de stransa, asa ca patronul magazinului Ceas Boutique, Gideon Caspit, a oferit doua premii Miss Lambretta frumoaselor domnisoare care au dansat sub privirile publicului!
Inca de mica, Michelle Pfeiffer a prins gustul celebritatii atunci cand a devenit Miss Orange Country si mai apoi Miss Los Angeles.
Miss Univers Romania, Carmina Olimpia Cotfas, urmeaza sa plece la finala competitiei internationale de frumusete, in Israel. aceasta a vorbit, in exclusivitate, la Antena 3, despre probele prin care va trece si ce anume vrea sa transmita juratilor despre tara noastra.
Modelul a castigat Miss Liverpool cand avea doar 16 ani si a fost aleasa printre cele mai fierbinti aparitii din lume de revista Maxim.
- Pisica mea (de fapt a noastra, pentru ca il iubeste mai mult pe sotul meu) care este acum de genul feminin si se numeste Miss Pis.
Monica Spear - Miss Venezuela 2004 - si Henry Thomas Berry au fost ucisi dupa ce masina lor s-a defectat chiar in apropierea orasului Puerto Cabello din Venezuela.
Frumusetea este relativa in opinia mea, la fel ca si la concursurile de Miss Univers .Stiti cum e vorba romaneasca :”nu-i frumos ce-i frumos , e frumos ce-ti place”!
FEMEIA BALANTA ESTE MISS POPULARITATE - Calitati: De obicei foarte atragatoare, este cea mai populara dintre femeile zodiacului. Este atenta, inteligenta si crede in egalitate.
"Am fost selectionata sa reprezint Galatiul la Miss TSD 2007 de catre domnul Zburlea, presedintele tinerilor social-democrati din orasul nostru.
In cadrul intalnirii vor fi organizate concursuri de dans, “Miss si Mister Dragobete", “Cea mai frumoasa declaratie de dragoste" si “Cea mai frumoasa poveste de iubire", precum si concursul “Baba sufera la frumusete" - in cadrul caruia invitatii vor trebui sa isi “infrumuseteze" partenerele, folosind tot felul de cosmetice, dupa propriul gust.
Barbara a participat la concursul Miss Italia, iar apoi a jucat intr-o telenovela. A avut insa tot timpul un alt vis.
Pe de alta parte, un alt top model din politica europeana, Barbara Matera (27 de ani), membra a partidului condus de Silvio Berlusconi si fosta finalista la concursul Miss Italia, a adoptat o alta strategie.
Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (fost manechin, concurenta la titluri de Miss) sustine ca in acest moment prioritatile Parlamentului sunt legate de reforma constitutionala:
Podiumul pentru miss cu coverta pozitiei nr.4 in stat. Alta viata, alt parfum! Iar cand realitatea o ia cu totul inaintea fictiunii, fatele care nu demult il incurcau pe Blaga prin sediu isi dau acum cu parerea chiar si despre Constitutie!
Prestatia desfigurata si convulsionata a fostei miss Roberta Pristanda va ramane de antologie, mai abitir decat imaginile cand facea defile in neglije pe la diverse susanele de frumusete.
Sigur, nu este deloc exclus ca, in atat de mult timp, unele fete, care faceau sex pe bani sau pentru a castiga concursul de Miss sau, si mai rau, pentru a fi promovate in politica, sa fi ajuns mamici.
"Terracina a fost anul trecut una dintre localitatile vizitate de caravana "Miss Diaspora", organizata de Primaria municipiului Mangalia, prilej cu care au fost impartite cardurile "Eu sunt prietenul Mangaliei".
google-analytics.com