Cautare

122 de rezultate pentru "mioveni" (2.84 secunde)
FCSB - CS Mioveni 5-1. ... Mihai Pintilii CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Ene, Garutti - Radescu, Oancea, Panait, Pop, Trif - Krasniqi, Carnat Rezerve:
FC Arges - CS Mioveni 2-2 Etapa 21 / Superliga Sezonul 2022/2023 Au marcat: ... Marius Croitoru CS MIOVENI: 13. Croitoru - 25.
FCU Craiova - Mioveni 2-1 Etapa 27 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Nicolo Napoli CS MIOVENI: Greab - Balaur, Mboumbouni, Scarlatache - Radescu, V.
FCU Craiova - Mioveni 3-0 Superliga, etapa 1, play-out A marcat: ... Nicolo Napoli CS Mioveni: Greab - Sno, Scartalache, Garutti, Burnea - A.
Cupa Romaniei, sferturi de finala Sepsi - Mioveni 4-1 (0-0) Au marcat: ... Cristiano Bergodi CS Mioveni: Greab - Garutti, Mboumbouni, Balaur - Sno, Pop, Lepistu, Toma, Garbellotto - Rusu, Benchaib Rezerve:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: ... CS Mioveni: Sava - Radescu, Balaur, Panait, Garutti, Serbanica - Pop, Caprescu, Gutea - Cosereanu, Buziuc Rezerve:
Superliga, play-out, etapa a 7-a FC Voluntari - CS Mioveni 1-0 (1-0) A marcat: ... Liviu Ciobotariu CS Mioveni: Sima - Radescu, Panait, Garutti, Serbanica - Cosereanu, Lixandru, V.
Numai din uzina de la Mioveni urmeaza sa iasa 350.000 de masini, restul urmand sa fie produse in uzinele din Brazilia, Columbia, India, Rusia, Maroc si Iran.
Dacia Estafette este atat de rara, incat nici macar uzina mama de la Mioveni nu mai are un astfel de exemplar.
Din acest total, 105.566 unitati au fost produse in uzina Dacia de la Mioveni, iar 6.268 in uzina Somaca din Maroc.
"Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
Noua varianta de Logan Sedan a fost fabricata in cateva exemplare, aflate in teste in curtea uzinei Dacia de la Mioveni, care a comandat fabricii Elba de la Timisoara faruri si lampi spate cu design modificat, au adaugat sursele citate.
"Primele fotografii spion cu noul model Dacia au fost facute in curtea uzinei de la Mioveni, iar automobilul seamana foarte mult cu Renault Sandero, doar ca in partea din fata are identitatea marcii romanesti", scrie autocar.co.uk, care precizeaza ca Dacia in doua volume - construita pe baza platformei Logan Sedan - va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Leoni detine patru unitati de productie a cablajelor auto in in Romania, la Arad, Bistrita, Pitesti si Mioveni. Compania a concediat, la inceputul lunii noiembrie, 22 de angajati de la fabrica din Mioveni, reprezentand aproximativ 10% din personalul uzinei.
Prin cele aproape 85.000 de unitati vandute anul trecut, livrarile Dacia se situeaza la un nivel apropiat de cel din 2004, cand producatorul de la Mioveni a livrat pe piata auto locala putin peste 80.000 de unitati.
Autoritatile trebuie sa sustina uzina Ford de la Craiova intr-o masura la fel de mare cum sprijina si fabricantul Dacia de la Mioveni, a afirmat sambata, la Craiova, presedintele Senatului, Mircea Geoana.„Senatul Romaniei a aprobat ordonanta de urgenta prin care se aproba o schema de ajutor de stat pentru Ford, ceea ce va permite acestei importante firme craiovene sa-si continue activitatea“, a anuntat Geoana.
Sute de persoane au asistat, sambata dupa-amiaza, pe platoul din fata portii principale a Uzinei Dacia din Mioveni, la demolarea prin explozii controlate a pavilionului administrativ, o cladire veche de 35 de ani.
Pana in prezent, au decis sa-si deschida fabrici in Craiova furnizori care lucreaza si pentru uzinele Dacia de la Mioveni. ... Johnson Controls, furnizor Dacia In acest moment, Johnson Controls are trei fabrici in Romania deschise in apropierea uzinelor Dacia de la Mioveni, la Pitesti si Ploiesti.
Compania are deja trei fabricute deschise la Pitesti si Mioveni, fiind furnizor pentru Dacia, iar de curand a publicat in GdS anunturi de recrutare de personal din Craiova, pentru cea de-a patra fabrica din Romania, care se va deschide in curtea uzinei Ford din Craiova.
Principalele piete de export aconstructorului de la Mioveni sunt Franta, Germania si Italia.
google-analytics.com