Cautare

116 de rezultate pentru "mineral expo" (6.58 secunde)
Anul trecut, chiar si la inceputul acestui an, Mineral Protan Agigea era perceput drept "o bomba ecologica, care trebuie dezamorsata imediat", aprecia directorul general al Agentiei pentru Protectia Mediului, Adrian Manole.
Cine nu a cumparat inca un cadou pentru Craciun poate alege o bijuteri unicat realizata din pietre pretioase si semipretioase in montura de aur sau argint, un esantion mineral de colectie sau un simplu obiect de decor cioplit in piatra.
In perioada 17-21 mai a.c., la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti se va desfasura editia inaugurala a Targului "Construct Expo Ambient".
In perioada 17-21 mai a.c., la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti se va desfasura editia inaugurala a Targului "Construct Expo Ambient".
Hala industriala dezafectata transformata intr-un nou complex de haine si incaltaminte Expo Obor este un nou centru comercial cu spatii de inchiriat destinate producatorilor si a fost deschis la inceputul acestei luni pe strada Ziduri Mosi, din zona Obor, in Sectorul 2.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania. ... Ramboll participa la Expo Apa de la Palatul Parlamentului.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania. ... Iata echipamentul pentru protectia picioarelor pe care il puteti gasi la standul firmei Bontempi Michele SRL in cadrul acestei expozitii Expo Apa:
Participantii deja inregistrati sunt asteptati sa isi ridice kit-urile de la Sport Expo, spatiul special amenajat in Parcul Izvor.
Cele doua au fost modelele colectiei prezentate de brandul libanez Lucia Bella, in cadrul celui mai important targ de nunti din Romania, Expo Ideal Mariaj, care se desfasoara la Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie.
Daca te pasioneaza tratamentele alternative, alimentatia bio, curele naturiste, puterea de vindecare a plantelor, efectele miraculoase ale meditatiei si importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca esti framanatat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind and Spirit Expo, in weekendul 27 februarie - 1 martie 2015, in Bucuresti la Sala Palatului, in intervalul orar 10.00-18.00.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza. ... Evantaiul castigator de la Floral Expo a fost desemnat cel creat de echipa designerilor de la Maison Dadoo.
Organzatorii Body Mind Spirit Expo ii anunta pe cei interesati cum pot face parte din aceasta comunitate, a celor interesati de dezvoltare personala:
Singurul incinerator de deseuri animaliere de pe raza judetului Constanta, SC Mineral-Protan SA Agigea functioneaza in perioada de criza aproape de capacitatea maxima, efectele crizei financiare simtindu-se mult prea putin, in conditiile in care societatea are contracte cu cele mai mari hypermarket-uri din zona.
In schimb, Analiza Minerala Tisulara nu este supusa acestor fluctuatii, fiind, din acest motiv, testul principal pentru determinarea statusului mineral al unui individ si, in consecinta, a activitatii sale metabolice.
Acest mineral este vital in toate etapele vietii. ... La fel de important este sa i se ofere organismului cantitati suficiente din acest mineral, deoarece organismul pierde calciu in fiecare zi prin piele, unghii, par, transpirarie, urina si materii fecale.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Presedintele va participa la Nagoya la ceremonia de deschidere oficiala a Zilei Nationale a Romaniei la Expo Aichi 2005, iar astazi va fi prezent la Expo Dome unde va avea loc ceremonia-spectacol de deschidere a Zilei Romaniei.
Presedintele Traian Basescu a deschis ieri “Ziua Nationala a Romaniei“ la Expo Aichi 2005 de la Nagoya, in Japonia, prima expozitie mondiala a noului mileniu, cu tema “intelepciunea Naturii“.
Editia din 2007 a expozitiei internationale pentru materiale si sisteme pentru constructii Construct Expo Antreprenor este gazda unei delegatii oficiale a Landului german Hessen, cu capitala la Frankfurt, arata un comunicat al Romexpo. Landul Hessen se afla la prima participare oficiala la Construct Expo Antreprenor.
Vineri, 09 noiembrie 2012, la Muzeul National de Geologie se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
google-analytics.com