Cautare

116 de rezultate pentru "mineral expo" (7.43 secunde)
Bratarile si colierele sale sunt unicat si la fiecare editie a targului de cristale Oscar Edelstein vine cu modele noi. Veti putea achizitiona bijuterii de la standul sau la Expo Cristal, intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
DVD-ul MIRESME DE RAI va fi gasit la Standul FUNDATIEI GOLESCU pe perioada desfasurarii Body, Mind, Spirit Expo: Sala Palatului, 9-11 octombrie 2015, cu dedicatii din partea actritei MANUELA GOLESCU.
Pe 9 mai, delegatia romana a participat la deschiderea oficiala a Targului de Constructii, Mestesuguri si Inventica, editia a XV-a, care s-a desfasurat la Centrul Expozitional Osijek Expo.
Peste 700 de firme din 19 tari, pe o suprafata de peste 45.000 de metri patrati participa la cea de-a XV-a editie a Expozitiei internationale de amenajari interioare si exterioare, finisaje, acoperiri murale si pardoseli, decoratiuni, corpuri de iluminat - CONSTRUCT EXPO AMBIENT.Manifestarea expozitionala se va desfasura in perioada 21-25 mai la Complexul expozitional ROMEXPO.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Daca esti interesat de tratamente alternative, de alimentatia bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditatiei, de importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca esti framanatat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind and Spirit Expo, in weekendul 10-12 octombrie, in Bucuresti la Sala Palatului, in intervalul orar 10.00-18.00.
NUTRACEUTICA & DIET FOOD EXPO Expozitie de alimente fara gluten, fara zahar, alimente bio, speciale si functionale, vitamine, suplimente, nutracosmetice. Aceasta va avea loc de joi pana sambata, intre 14 - 16 aprilie, in Pavilioul C4, la Romexpo.
Aurul Romaniei nu este cel mineral, ingropat sub munte, ci stratul subtire de sol fertil, la care se adauga apa si conditiile geomorfologice exceptionale ale tarii noastre.
Misterul persista, iar Al Koon spune ca energia craniului este pozitiva si ca nimeni nu a descoperit din ce mineral a fost confectionat, insa banuieste ca ar fi din cristal.
Potrivit consilierului pesedist, unul dintre ultimele falsuri comise de edilul Agigea privesc o serie de terenuri situate in apropierea Fabricii "Mineral Protan".
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
SNAM administreaza prin concesiune cinci perimetre de explorare si 32 de perimetre de exploatare si are relatii de parteneriat cu 28 de societati de imbuteliere cum ar fi European Drinks, Apemin Baile Lipova, Apemin Zizin, Aquamold Trading, Bibco, Bucovina Mineral Water, Dorna Apemin, Kraiten in Harghita, MBH Carpatina, Perla Covasnei, Perla Harghitei, Perrier Vittel Romania, Rieni, Romaqua Group si cu 12 societati de turism balnear si cu consiliile locale.
La randul sau, si Uniunea Europeana a Artizanatului si çntreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) a acordat distinctii, de data aceasta premiante fiind firmele Nitech SRL, Grupul Feroviar Roman, European Drinks SA, Delphi Packard Romania SA si Mineral Quantum SRL.
Astfel, pentru cei care vor dori sa achizitioneze un autoturism Dacia Logan Ambiance, sau Dacia Logan Preference, ii informam ca aceste modele vor putea fi gasite in patru culori noi, pe langa cele traditionale, si anume Gri Platine, Albastru Mineral, Gri Comete si Bej Toundra.
Vin sec, corpolent, mineral, "mirosind" a pamant, dar si a flori, cand e foarte proaspat si tanar, Aligoté-ul se potriveste excelent cu pestele de Dunare, dar si cu preparatele din branza de capra sau oaie.
Prezinta relativ repede piatra lunii si labradoritul, granatul si roci mai putin frecevente, cum e lapis lazuli, care se gaseste atat in Chile, cat si in Afganistan, unde minele acelea au vreo 7.000 de ani vechime, cat si malachitul din Muntii Ural si Congo, peridotul care e mineralul cel mai frecvent in masa pamantului, dar si un mineral care a fost gasit prima data in Romania, in Maramures, la Carnic:
Mi-a placut acolo ca se vorbea despre planeta si roca, ce mineral i se potriveste fiecarei planete. Asa am descoperit cristalele.
google-analytics.com