Cautare

3660 de rezultate pentru "mihai botez" (3.23 secunde)
Botez) autorul romanului Europolis. Cine nu trece in zilele noastre prin port pentru a vedea cotele Borcei, bratul care se desparte de cursul principal al Dunarii in amonte de Calarasi?
(Celebrul scriitor Jean Bart - pe numele sau adevarat Eugeniu.P.Botez - este autorul romanului Europolis.) Cladirea Capitaniei din Calarasi, dupa cum spun cei doi martori oculari, sta sa cada si este adapost pentru caini, sobolani si boschetari, un adevarat focar de infectie in Parcul Central si in portul Calarasi.
Nicolae Golea Botez, a surprins si accidentat grav pe T. Gheorghe de 78 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
Apoi, cu manunchiul de crini purtati teapan precum o lumanare de botez, dom’ sef se indreapta alene spre masina cu girofar, aruncad crinii in spate, la luneta.
Lepadandu-se de cei apropiati precum se leapada la Botez crestinii de Satana, premierul a dorit sa dea un semnal clar ca pana si cei care au trecut pe langa sediile fostei Securitati sunt "persona non grata" in partid si in Guvern.
Cristina Cioran a trecut prin mai multe perioade mai putin placute inca de cand a nascut, insa acum a rasarit soarele si pe strada ei.
Dupa botez, fantana va capata un farmec suplimentar; va fi singura fantana din Europa care functioneaza cu apa neagra. Fiindca suntem la prefectura, sa amintim ca in spatele ei functioneaza un monument arhitectonic;
Vorbim despre un conflict intre doua clanuri care ar fi pornit de la faptul ca unii dintre ei n-au fost invitati la un botez.
La trocurile si aliantele dintre partide vor veni popii neamului, intre un parastas si un botez, pentru a ciupi cu evlavie si ei din beneficiile alesilor locali si judeteni.
Parintii au vazut un documentar despre Arsenie Boca si au aflat ca Zian a fost numele de botez al staretului de la Prislop.
Andreea Antonescu a devenit mamica pentru a doua oara in urma cu sase luni, iar vedeta a ales sa o crestineze pe micuta ei la Manastirea Casin, acolo unde fiica ei cea mare a fost botezata in urma cu 12 ani.
Biserica Ortodoxa Romana refuza dialogul cu comunitatea LGBT, chiar daca si membrii acesteia sunt parte a bisericii, prin botez, a spus la Digi24 Florin Buhuceanu, militant pentru drepturile comunitatii LGBT.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Regele Mihai I considera ca anul care se incheie a fost unul extrem de important pentru Romania. In mesajul adresat cu ocazia Anului Nou, Mihai I apreciaza progresele facute prin faptul ca tara noastra a devenit membru deplin al NATO si ca a incheiat negocierile cu Uniunea Europeana.
Este si cazul, din cate am aflat noi, a tinerilor condusi de junul Mihai Bobe, ale carui initiative s-au impiedicat, parca inevitabil, de lipsa OK-ului de la "centru". ... Cum este si cazul lui Mihai Petre, secretar executiv (momentan) in cadrul PD Constanta.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Mihai Tabuleac a amenintat ca, daca Dinu Secrieru va fi numit prefect, va demisiona din PNL.
Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a dat de inteles ca lasa presedintia CJ pe mana dumnneavoastra, banuiesc ca veti candida... ... Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Incepand de anul viitor, toti deputatii vor avea masini noi la dispozitie, a declarat ieri secretarul general al Camerei, Mihai Unghianu, care a pledat pentru achizitionarea automobilelor „de firma“. ... Mihai Unghianu nu exclude ca deputatii sa foloseasca Ford Focus, daca firma va oferi un pret promotional.
google-analytics.com