Cautare

2795 de rezultate pentru "mediu" (3.10 secunde)
Putem face un proiect privind cresterea salariului mediu la 850 de lei si am avea numai avantaje. Asemenea idei pot fi multe, dar salariul mediu nu poate fi schimbat cu o propunere legislativaā€˜, a subliniat Mihailescu.
Intr-un raspuns trimis GdS, oficialii Petrom OMV recunosc ca in cazul Doljchim despagubirile pe care le solicita se apropie de zece milioane de euro Gazeta de Sud a solicitat reprezentantilor Petrom OMV sa explice de ce solicita despagubiri de mediu uriase statului roman.
Prin noul sistem de calcul al taxei auto, Guvernul mizeaza pe o balanta financiara pozitiva a Fondului pentru Mediu, prognozand o crestere cu 336 milioane lei a veniturilor, prin impunerea la plata a tuturor autovehiculelor inmatriculate inainte de ianuarie 2007 si instrainate dupa data intrarii in vigoare a noii legi, si o scadere de doar 240 milioane lei a sumelor de incasat, ca efect al reducerea valorii taxei.
Cat de mare e pretul benzinei raportat la venitul zilnic al romanilor Benzina vanduta in Romania nu este cea mai scumpa din lume, dar romanii dau aproximativ un sfert din venitul mediu zilnic pentru un galon de benzina (3,7 litri), masura uzuala a combustiĀ¬bilului, in timp ce norvegienii platesc cel mai mare pret, dar ponderea este de doar 3,6%, potrivit unui top alcatuit de Bloomberg.
"Salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, denumit in continuare salariu mediu brut:
Azi se va modifica hotarirea CL referitoare la taxa pe activitati cu impact de mediu. In urma reprosurilor facute de reprezentantii intreprinzatorilor mici si mijlocii din oras, consilierii locali au decis sa modifice hotarirea Consiliului Local ce face referire la taxa pe activitati cu impact de mediu.
Delta din mijlocul orasului Cateva asociatii non-guvernamentale de mediu si o revista de profil au descoperit si au mediatizat, in urma cu un an, ceea ce pare a fi o dovada vie ca natura, in final, invinge.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
In cazul Garzii de Mediu Constanta "amanarea" schimbarii sefului acestei institutii ar putea fi chiar definitiva.
Comisia Europeana a solicitat Ministerului Mediului clarificari despre contractul de publicitate pentru o axa din cadrul POS Mediu ce a fost atribuit in mod direct firmei ploiestene Ars Advertising, iar corespondenta inceputa saptamana trecuta se desfasoara prin intermediul AM POS Mediu.
Pensionarii care lucreaza si primesc salariu au 15 zile sa opteze intre suspendarea platii pensiei pe durata activitatii si incetarea raporturilor de munca, daca nivelul pensiei nete aflate in plata depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie, potrivit proiectului de lege al Guvernului.
Identificarea depozitelor neconforme cu standardele europene de catre comisarii Garzii de Mediu are punct final sfarsitul acestei luni. Comisarii Garzii de Mediu Dolj insarcinati cu inventarierea gropilor de gunoi din judet nu au reusit sa localizeze decat 140 din totalul de 386.
Garda de Mediu Dolj a anuntat ca, de saptamana viitoare, va demara doua actiuni tematice de control in judet:
Se schimba prin acest proiect de act normativ prevederile legale conform carora valoarea punctului de pensie trebuia sa ajunga la 45% din salariul mediu brut pe economie, nemaivorbind de promisiunile facute in campanie de catre guvernanti.
Hotararile aprobate de Guvern nu au diminuat insa fondurile de salarii si nici numarul de personal prognozat pentru sfarsitul anului din aceste companii, iar nivelul castigului mediu lunar pe salariat a ramas identic cu cel aprobat la inceputul anului.
Nivelul din Bulgaria, Romania si Macedonia se va situa in partea superioara a intervalului de 30-40%, in vreme ce Ucraina va avea un PIB pe locuitor cu putin peste 30% din indicatorul mediu comunitar.
Salariul mediu brut pe economie va creste, in perioada 2005 - 2008, cu aproximativ 60% fata de nivelul inregistrat la finele anului 2004, potrivit Programului Economic de Preaderare al Guvernului Romaniei.
Tintele macroeconomice ale Guvernului roman pentru 2005-2008 si proiectiile de crestere pe termen mediu sunt prea optimiste, potrivit celui mai recent raport al the Economist Intelligence Unit (EIU).
Reprezentantii de la Finante mai spun ca, datorita introducerii cotei unice de la 1 ianuarie 2005, salariul mediu net in sectorul public a crescut.
Platforma siderurgica s-a aflat in perioada 24-30 iunie in focul controalelor comisarilor Garzii de Mediu Galati, care au verificat modul in care se respecta prevederile privitoare la protectia mediului, precum si stadiul si modul realizarii masurilor cuprinse in programul de conformare, anexa la contractul de privatizare al combinatului In urma verificarilor efectuate, comisarii Garzii de Mediu Galati au dat cite un avertisment lui Mohordea Irimia, sef de sectie la UCC, precum si directorului adjunct al UAF, Neacsu Mitica.
google-analytics.com