Cautare

2795 de rezultate pentru "mediu" (3.72 secunde)
Salariul mediu brut la nivelul Combinatului era de 12 milioane de lei, suma cheltuita in medie de societate cu un angajat se ridica la 19 milioane de lei, in care erau incluse salariul si contributiile achitate statului.
Pe lista de deconcentrate care au revenit PD-L Constanta se afla si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu.
37/2009 functiile de directori de la o serie de organisme judetene precum directiile silvice, comisariatele Garzii de Mediu, directiile de ape si inspectoratele locale de stat in constructii.
Un studiu realizat de Institutul National de Statistica (INS) releva cresterea castigului salarial mediu in luna octombrie cu 2,15% fata de luna precedenta.
Salariul mediu net pe economie a crescut in ianuarie cu 5,2 la suta fata de luna precedenta, ajungand la 7.233.398 de lei, iar castigul salarial mediu brut s-a cifrat la 9.514.658 de lei, in scadere cu 2,2 la suta, informeaza Institutul National de Statistica (INS).
De la anul, in eventualitatea integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, posesorii de centrale termice ar putea plati taxe de mediu pentru aceste instalatii, a declarat Mihai Mereuta, presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari "Habitat".
Salariul mediu net a fost in iulie de 842 de lei, cu 7 lei, respectiv 0,2%, mai mare decat in luna anterioara, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS). Potrivit comunicatului INS, salariul mediu brut a fost de 1.122 de lei.
Compensatiile se acorda in functie de valoarea facturii Pentru a asigura conditiile de echitate, ajutoarele pentru incalzirea cu energie termica in sistem centralizat nu vor mai fi acordate in suma fixa, ci procent (intre 10% si 100%) din factura, in functie de venitul mediu obtinut pe membru de familie.
Groapa de gunoi a municipiului Ramnicu Valcea trebuia inchisa de mai bine de doua saptamani, mai exact la sfarsitul anului trecut, angajament pe care Romania si l-a luat prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, Capitolul 22 - Mediu.
- azi) dimineata ne vom intilni cu reprezentantii Primariei la sediul institutiei pentru a discuta pe aceasta tema si pentru a gasi solutii de rezolvare a acestei probleme", a declarat comisarul sef al Garzii Judetene de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE. ... Altfel, acestea risca sa fie inchise pana in 2010 daca nu investesc masiv pentru rezolvarea problemelor de mediu", a afirmat Vosganian.
Salariul mediu net va fi anul acesta de 1.019 lei pe luna, cu 29 de lei mai mult fata de estimarea preliminara, reiese din previziunile pe termen mediu ale Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
Indiferent ca beneficiaza de un salariu minim sau mediu pe economie, pentru cei mai multi craioveni este destul de greu sa strânga bani pentru a-si cumpara o casa, o masina sau dotarile necesare într-o locuinta. ... Nivelul salariului mediu la nivel de judet este mai mare.
Prezent la Galati, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa, a anuntat ca ArcelorMittal este obligat sa indeplineasca inca 257 de masuri de mediu pana la sfarsitul anului 2014.
Producatorii de mase plastice contesta reinterpretarea unei legi abrogate, prin care au fost obligati sa vireze 3% din cifra de afaceri catre Fondul de Mediu, fiind nemultumiti ca acum trebuie sa plateasca si pentru livrarile la export din anii anteriori.
In ultimele zile, la sediul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului a fost depus un numar record de solicitari pentru obtinerea avizului de mediu necesar celor care vor sa beneficieze de finantarile SAPARD.
  Mediul trage în jos societatile În opinia CLIMM Craiova, cele mai multe deficiente vor fi la capitolul de mediu. "Firmele care doresc sa depuna proiecte de finantare vor fi conditionate de obtinerea autorizatiilor de mediu.
vechimea, calculata ca diferenta intre data la care se efectueaza calculul si data primei inmatriculari, rulajul mediu anual, starea generala standard si dotarea.
Aceasta este actiunea pe care conducerea Garzii de Mediu doreste s-o organizeze la sfarsitul acestei luni pe platforma siderurgica, cu sprijinul administratiei Combinatului, la care vor fi invitati sa participle reprezentanti mass-media si ai organizatiilor de protectie a mediului.
Cadrul economic avut in vedere la rectificarea bugetara aprobata sambata in Guvern vizeaza o crestere medie a preturilor de consum de 5,8% in 2009, fata de 5%, cat era prevazut in bugetul adoptat de Parlament, in timp ce cursul mediu a fost revizuit in urcare de la 4 la 4,3 lei/euro.
google-analytics.com