Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (3.67 secunde)
Unirea nu stie inca daca va fi campioana de toamna, intrucat mai are doua meciuri grele, cu FC Timisoara si Steaua, dar are certitudinea ca a uimit fotbalul romanesc.
Dupa cum se stie, din cele cinci care au jucat in turul intai al Cupei UEFA nici macar una nu a reusit calificarea in faza grupelor, iar CFR Cluj a avut un start exploziv in Liga Campionilor si apoi s-a dezumflat ca un balon de sapun, pierzand trei meciuri la rand, dintre care doua chiar pe propriul teren.
Nu se poate face insa fotbal de performanta numai cu sufletul.- Probabil ca ati aflat programul infernal al Universitatii in primele patru etape, meciuri cu trei echipe puternice, CFR Cluj, Steaua, FC Timisoara, si cu o nou-promovata (Branesti).
Mai sunt cinci meciuri in acest an, nu e normal sa vorbim despre mine. ... Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract pe trei ani.
Nu tratam meciuri daca suntem favoriti sau outsideri.
Alb-rosii au pierdut dupa trei meciuri fara esec Sezonul 2021-2022 Liga 1, etapa a 29-a Au marcat: Patriche 45+4 / Stefanescu 11, Ninaj 53, Askovski 90+4 Echipele de start:
Mai sunt mutle meciuri, trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. ... Sunt meciuri tari. Cei de la CFR au prima sansa pentru ca au multe puncte in fata", a declarat Laurentiu Reghecampf dupa meci.
Venim dupa doua meciuri castigate in Liga 1, ceea ce nu s-a mai intamplat in acest sezon, si speram sa facem un nou meci bun. ... Sunt meciuri in care putem sa ne aratam valoarea.
Dupa care te gandeai ca se poate sa castige meciuri. ... Toata lumea are 20 de meciuri. Eu i-am spus lui Dica ca nu cred.
Liberalii au, in aceste zile, "meciuri" fierbinti cu democratii.
Au venit la mine presedintele si cu cei din conducere si s-au plans ca vor fi descalificati din campionat deoarece nu au bani nici sa faca transportul unde au meciuri oficiale.
In dosarul sau de urmarit de la CNSAS apar informatii despre trucarea unor meciuri in calitate de jucator, in timpul perioadei regimului comunist.
Spre deosebire de cei din tribuna, care pot sa mai mearga si la alte meciuri, eu ma consider un jucator in echipa PSD.
Pe de alta parte, unul dintre cele mai interesante meciuri se anunta a fi cel care va avea loc in cursul zilei de astazi, cand alesii neamului, reuniti in echipa „Parlamentarii“, vor juca impotriva ziaristilor.
Nu poti sa ai meciuri de fotbal in fiecare zi" • "O sa avem parcari la Universitate, la Dorobanti si la Charles de Gaulle.
In interval de o saptamana, oltencele au avut programate trei meciuri, unul in deplasare, la Bucuresti, si doua pe teren propriu.
Adus in Piemont pentru aproape 12 milioane de euro, Iaquinta a marcat 40 de goluri in 109 meciuri. Cesena a marcat in acest sezon doar 13 goluri in 20 de partide, sase dintre acestea fiind reusite de Adrian Mutu.
In varsta de 28 de ani, Robin van Persie a marcat de 19 ori in 22 de meciuri pentru Arsenal, in acest sezon.
Cand m-am accidentat, am spus ca vreau sa ajut echipa cu goluri in ultimele meciuri si sa pot prinde si nationala pentru Campionatul European.
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament.
google-analytics.com