Cautare

921 de rezultate pentru "meci greaca hotarele" (3.61 secunde)
PNL a fost primul partid care a anuntat ca vrea sa rezolve problemele care ii fac pe cei mai multi dintre romani sa-si doreasca o viata mai buna dincolo de hotarele tarii.
"N-am avut nici un fel de 'meci' cu Traian Basescu" ... Eu n-am avut niciodata nici un fel de "meci" ... Insa noi n-am avut nici macar un "meci"
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Condescu neaga toate acuzatii, afirmand ca a fost cu minerii la meci in Timisoara si nu la miting in Bucuresti.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... Un meci modest incheiat cu un rezultat pe masura. ... FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni.
Si daca mergeti la meci, cu cine mergeti? ... Singurul lucru adevarat este ca ma voi duce la meci, cu ajutorul lui Dumnezeu. ... Un pronostic pentru meci?
La prima minge de meci mi-am dat seama ca pot sa castig. ... Am avut si in alte confruntari cate doua mingi de meci, dar am pierdut. ... Sorana a facut un meci foarte, foarte bun".
Steffel a fost foarte lenes, atat la meci, cat si la antrenamente. ... Noi avem o echipa de zece jucatori, astfel ca avem o banca mai buna si este un meci in care trebuie sa muncim pentru a castiga", a declarat Nikolic.
Oltchim, invincibila Oltchim isi pastreaza invincibilitatea in competitia interna, avand 14 victorii, in timp ce jucatoarele de la SCM Craiova, care au doar 4 puncte, se gandesc deja la urmatorul meci, cu Baia Mare, programat sambata, la Filiasi. "A fost un meci fara istoric.
"Ce se mai poate spune dupa un astfel de meci… Noi am jucat pana la scorul de 8-6. ... Buducnost a facut un meci aproape de perfectiune. ... Dupa meci le-am spus fetelor la vestiar sa uite cele 60 de minute.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au meci greu astazi.
La Brasov s-a jucat o singura data, in returul sezonului trecut, meci castigat de gazde, scor 3-2. ... "E un meci foarte greu, extrem de delicat. ... Este un meci de trei puncte pe care trebuie sa-l castigam, indiferent de starea gazonului.
Sunt si dezavantaje, si avantaje ca jucam primul meci pe propriul teren, vom vedea". ... Primul meci se va juca la Ramnicu Valcea, pe 31 martie sau 1 aprilie, iar returul, o saptamana mai tarziu, la Gyor.
E primul meci in care Dinamo dovedeste ca nu poate trece de mijlocul terenului. ... Au venit scouteri la meci? Cum vin, asa pleaca!
Primul meci fusese castigat de formatia moldoveana, iar partida decisiva, pentru stabilirea castigatoarei confruntarii, se va desfasura maine, la Piatra Neamt. ... "A fost un meci greu, dar castigat gratie jocului de echipa al fetelor, care au demonstrat ca nu sunt cu nimic inferioare adversarelor.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
"E clar ca va fi un meci greu, chiar daca jucam pe teren propriu. ... Moralul lor este bun si datorita victoriei clare, obtinute in deplasare, la Alba Iulia, iar toate acestea ma determina sa privesc cu optimism acest meci", a spus "Profesorul", pentru GdS.
"Ne asteapta un meci extraordinar de greu cu Vasluiul. I-am vazut si cu Gaz Metan Medias, au facut o demonstratie de fotbal, dar nu era nevoie sa vad acest meci ca sa ma edific asupra valorii lor si a fortei lor de joc.
Meciul Steaua - Dinamo este condus la centru de portughezul Olegario Benquerenca, care a mai arbitra-o pe Steaua in septembrie 2007, intr-un meci pierdut la Praga (1-2), in grupele Ligii Campionilor. ... 90+3 Final de meci.
google-analytics.com