Cautare

921 de rezultate pentru "meci greaca hotarele" (3.67 secunde)
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Ce meci va fi duminica, impotriva lui Dinamo!
"Va fi un meci dificil pentru noi, vom juca pe un teren mai mic decat cel cu care suntem obisnuiti. ... Va fi un meci deschis, in care ambele echipe vor dori sa castige. ... Castiga meci de meci si asta aduce titlul mai aproape.
Am facut un meci bun, de lupta, ambele echipe si-au dorit victoria. Suntem bucurosi ca am castigat, dar urmeaza un meci greu la Farul si dupa meciul din Cupa.
"Regele" s-a dezlantuit la flash-interviu si cu greu s-a putut controla, acuzand mai multe aspecte ale acestui meci. ... Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentam nimic. ... Inainte de meci ati spus ca nu castigam cu CFR, dar noi suntem nasii CFR-ului.
Parintii, bunicii nostri s-au nascut ca cetateni ungari si nu este vina lor ca hotarele s-au modificat. In alte tari problema acordarii dublei cetatenii nu a dus la asa divizare.
Desi acum, hotarele Calarasiului sunt invaluite intr-o liniste nefireasca, nu intotdeauna a fost asa. Putina lume stie ca aceste pamanturi au asigurat teatrul de batalie pentru mult egeneratii.
Cu ocazia schimbului de populatie, bulgarii din Dobrogea s-au mutat in Cadrilater, iar colonistii romani, inclusiv aromanii, din Cadrilater au trecut in hotarele micsorate ale Romaniei.
Normal, noi nu vrem sa modificam hotarele, nu vrem un stat independent, noi vrem doar autonomie teritoriala fara modificarea hotarelor.
Cica boierii de judet s-au asternut pe chiolhanuri si o tin landra cu petrecerile si berbantlacurile, nesinchisindu-se de criza dintre hotarele saracite.
Alaturi de armatele aliate si cu ajutorul lor, mobilizand toate fortele natiunii, vom trece hotarele impuse nedrept la Viena, pentru a elibera pamantul Transilvaniei noastre de sub ocupatia straina.
Timbrul, tiparit in cadrul unei colectii intitulate generic, 'Lumea 2011', fixeaza cu fidelitate maxima hartile tuturor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, reproducand fara greseala hotarele tarilor, cu exceptia Romaniei, care figureaza cu conturul consacrat in perioada interbelica.
O unire care sa inglobeze si Transnistria, precum si Bucovina, in hotarele din 1939. In acest punct al discutiei este cazul sa intervenim cu urmatoarea informatie:
O liniste in hotarele careia se va putea trece in fine la saltul asteptat de intreaga natiune in nivelul de trai.
Acum, nici Cosoveni cu Carcea nu au hotarele stabilite, nici Carcea cu Craiova. Noi nu putem sa emitem titluri de proprietate in zona", a spus actualul primar al comunei, Ilie Dumitru, pe vremea aceea viceprimar.
In Declaratia adoptata cu acest prilej, se precizeaza ca "Republica Democratica Moldoveneasca - Basarabia -, in hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunare, Marea Neagra si vechile ei granite cu Austria, rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove, in puterea dreptului istoric si dreptului de neam, pe baza principiului ca noroadele singure sa-si hotarasca soarta lor de acum inainte si pentru totdeauna, se uneste cu mama sa Romania".
Republica Democrata Moldoveneasca (Basarabia), in hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunare, Marea Neagra si vechile granite cu Austria, rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove, in puterea dreptului istoric si a dreptului de neam, pe baza principiului ca noroadele singure sa-si hotarasca soarta lor, de azi inainte si pentru totdeauna se uneste cu mama sa Romania.
„In numele poporului Basarabiei, Sfatul Tarii declara Republica Democratica Moldoveneasca (Basarabia) in hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunare, Marea Neagra si vechile granite cu Austria, rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove, in puterea dreptului istoric si dreptului de neam pe baza principiului ca noroadele singure sa-si hotarasca soarta lor, de azi inainte si pentru totdeauna, se UNESTE CU MAMA SA ROMÂNIA.
Ce s-a intamplat in hotarele sale? I-a povestit premierul interlocutorului tocmai din Suedia viata sa, felul in care l-a cunoscut pe amicul Dinu Patriciu?
apropo, ati auzit cumva de pedepsirea lor?) Dupa fiecare inundatie, hotarele ogoarelor trebuia redefinite. Asta o faceau arpedonatii, care informau cat pamant are fiecare.
google-analytics.com