Cautare

119 de rezultate pentru "maty express" (3.43 secunde)
Magda Marincovici) Obezitatea este o boala pe viata, tine sa reaminteasca profesorul Zimmermann, chirurg si specialist in obezitate de peste 30 de ani, cu ocazia Zilei europene a obezitatii, scrie L'Express.
Magda Marincovici) Justitia australiana i-a interzis unei tinere mame sa-si mai alapteze bebelusul, pentru ca s-a tatuat recent, punand astfel in pericol sanatatea copilului, scrie L'Express.
Tatal, disperat de frecventa din ce in ce mai mare a crizelor de epilepsie ale baiatului lui, povesteste in L'Express cat s-a luptat pentru a obtine acest tratament.
In Hipermarketuri - la cumparaturi de 135 lei In Supermarketuri - la cumparaturi de 35 lei In Express - la cumparaturi de 20 lei In plus, fiecare Hipermarket si Supermarket Carrefour isi rasplateste primul client care isi va completa albumul Star Wars cu toate cele 72 cartonase Cosmic Shells cu un cupon de cumparaturi in valoare de 100 de lei.
Patru unitati turistice din Bucuresti (Hotelul Phoenicia Express) si Constanta (hotelurile Ibis, Majestic si Perla) si doua clinici le-au pregatit deja celor interesati de acest gen de turism, mai multe tipuri de pachete.
- Directia antiterorista a Parchetului General a preluat ancheta in cazul atacului comis la Nisa, informeaza publicatia L'Express, citata de Mediafax.
Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml. Sfaturile Gerlinea pentru un stil de viata sanatos: Adopta o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Potrivit unor cercetatori si ufologi, bazele extraterestre sunt localizate pe jumatatea intunecata a satelitului natural al Pamantului, scrie Express.co.uk.
Presedintele Frontului National, Marine Le Pen, este creditata cu 23% din intentiile de vot, progresand si ea cu 0,5 puncte, potrivit acestui sondaj realizat pentru BFMTV si Express.
La eveniment sunt invitati operatori specializati (importatori si distribuitori de cosmetice profesionale si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc.), precum si jurnalisti din presa specializata si generala. Pe parcursul evenimentului Studioul Beauty Express by Tataru Lacramioara va face demonstratii de Make-up profesional.
PIATA VICTORIEI VINERI, 30.06 20:00 A-C Leonte Reveries 21:00 The Chick Corea Elektric Band SAMBATA, 01.07 20:00 Paolo Profeti European Collective 21:00 Christian Scott aTunde Adjuah 22:30 Miles Mosley x West Coast Get Down DUMINICA, 02.07 20:00 SUBJazz (un proiect Subcarpati X JazzyBIT) 21:00 Bill Laurance 22:30 Monty Alexander Harlem Kingston Express PARCUL CIVIC SAMBATA, 01.07 16:00 Armies Live!
In Romania, Grupul Carrefour numara 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 202 supermarketuri Market, 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 202 supermarketuri Market, 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online:
E lectia importanta pe care surorile Buble au invatat-o, pe propria piele, in cea mai dura competitie care le-a unit mai mult ca niciodata. Lidia si Estera au ajuns pana in semifinala Asia Express.
Cosmin Natanticu, fostul concurent de la Asia Express si Dancing on ice sufera de algofobie. Aglofobia este frica excesiva si irationala a oricarui tip de experienta legata de durere.
JPMorgan si American Express aplica deja legea transparentei salariale. Companiile care nu publica salariul sunt amendate cu 250.000 de dolari.
* 130 km/h - pe autostrada * 100 km/h - pe drumuri nationale europene si express * 90 km/h - celelalte drumuri (nationale, judetene, comunale) in afara localitatilor * 50 km/h - in localitati * 20 km/h - in zone rezidentiale * 5 km/h - in zone pietonale
Magda Marincovici) Cercetatorii de la Universitatea americana din Columbia au masurat impactul poluarii urbane asupra biciclistilor, avand in vedere ca acestia sunt mai expusi efectelor provocate de particulele fine degajate de autovehicule, scrie L`Express.
Catalin Scarlatescu da cartile pe fata si spune adevarul despre despartirea de Doina Teodoru. Iata ce s-a intamplat dupa intoarcerea din America Express!
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com