Cautare

44 de rezultate pentru "fane voica" (3.43 secunde)
Craiova, trupa lui Fane Voica si Samir Zamfir adjudecandu-si trofeul.
Antrenorul formatiei Stiinta Bacau, Eliodor Voica, a intrunit cele mai multe voturi ale Comisiei Tehnice din cadrul FR de Handbal, la sedinta de ieri, si va fi propus Consiliului de Administratie al forului pentru a prelua nationala masculina, dupa demisia tehnicianului Vasile Stanga.
Stefan, capul familiei, sau nea Fane, cum ii spun consatenii, a incheiat orice discutie despre Adrian Nastase, printr-o intrebare retorica, ce anuleaza orice demonstratie pe blog, orice incercare a politicianului respectiv de a ne convinge de inteligenta si forta "geniului" sau politic.
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
Laura Lavric, Mariana Ionescu, Niculina Stoican, Maria Cirneci, Margarita Clipa, Nicoleta Voica, Andreea Voica, Elena Merisoreanu, Cristian Pomohaci, Cornel Borza, Ion Ghitulescu, Maria Loga, Matilda Pascal Cojocarita si multi altii.
Detaliile legate de inscriere pot fi gasite la adresa http://www.jcicraiova.ro sau daca sunati Coordonatorul de Eveniment, Ana Voica, la numarul de telefon 0745.45.88.15. ... Este suficient sa vii inarmat cu 30 de carti de vizita", declara Ana Voica, Coordonator Eveniment JCI Craiova.
Recent, la Palatul Cercului Militar National, a fost lansata cartea "Marina VOICA, drum spre legenda", la Editura Pro Universitaria.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. Fane Spoitoru a declarat ca "Dumnezeu a facut dreptate”.
"Fane Valuta" a studiat energia alternativa la Bruxelles Daca rezultatele pe care le-au avut deplasarile in strainatate sunt practic imposibil de cuantificat in cazul angajatilor din administratia doljeana, in ceea ce priveste consilierii judeteni lucrurile sunt mult mai clare.
Stefan Galbau, propunerea PD-L pentru "scaunul" de viceprimar a fost invitat ieri de primarul orasului sa inaugureze cazile din Cresa nr. 20. "Pe nea Fane (n. ... In replica, nea "Fane" i-a transmis primarului ca aceste jigniri nu sunt normale.
Exilati in "Orasul Minunilor", oltenii lui Fane Stoica s-au simtit bine, ca acasa as putea spune. ... Vorbind despre aceste ultime doua rezultate bune obtinute sub tutela lui Fane Stoica, trebuie sa remarc spiritul de lupta al oltenilor.
Fane Vancica, interlopul devenit vedeta pe TikTok, a fost trezit din somn de mascati, in aceasta dimineata, pus pe burta si incatusat, dupa ce politistii de la Grupuri Infractionale Violente din Politia Capitalei au facut o perchezitie intr-un dosar de lipsire de libertate.
Ion Voica, presedintele organizatiei din Sacelu, a uimit pe toata lumea prin sinceritate si logica discursului: „Chiar daca domnul Morega a fost un comunist...
Leonida Belgher din Alimpesti, Ion Voica din Sacelu si Constantin Postelnicu din Licurici. "Sunt singurii care nu si-au depus declaratiile de apartenenta.
Astfel, din CA fac parte Voica Marinescu - fost director economic al ICMRSG -, Mihai Constantin - care este seful reprezentantei din Bucuresti a ICMRSG - si Tanasoaie Sorin - care este jurist in cadrul societatii.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu.
Neacsu-Valciu, Voica. Au mai intrat: Nicu si Dumitru. Cealalta formatie din Craiova, Sporting, a invins cu 4-0, in deplasare, formatia Viitorul Reghin.
Din lipsa banilor nu am mai putut aduce la meci doua jucatoare de baza, Voica si portarul Bertea, care sunt din alte orase", a explicat Patrascu.
Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Pena, Stagio Style, Alka, Aqua Carpatica, Angelli, Jubile Ballroom, Editura Litera, bunul meu prieten Florin Voica, presedintele Asociatiei somelierilor din Romania, care i-a intampinat pe invitatii mei cu prossecco Mionetto si nu in ultimul rand, Galeria de Arta Galateca, care a gazduit evenimentul nostru.
google-analytics.com