Cautare

3582 de rezultate pentru "matei nicolae" (3.86 secunde)
O noua sedinta a Consiliului Local s-a desfasurat, luni dupa-amiaza, la Navodari, in care cele 12 proiecte initiate de primarul Nicolae Matei aflate pe ordinea de zi au fost aprobate in unanimitate de 16 consilieri.
Tot la initiativa primarului Nicolae Matei, consilierii vor supune la vot si numirea noului director, in persoana lui Gheorghita Radu (foto).
activitatea desfasurata de agentii economici pe teritoriul orasului, indiferent ca este vorba de port, se taxeaza la primaria condusa de Nicolae Matei. ... Aici, primarul Nicolae Matei a luat deja primele masuri:
Acest proiect este demarat de cativa ani, insa Nicolae Matei (foto) doreste sa obtina de la stat o subventie de 30% pentru tineri la cumpararea oricarui apartament, indiferent ca este ANL sau locuinta procurata prin intermediul agentiilor imobiliare.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
A fost gazduit de magistratul Nicolae Mandrea, la conacul sau din Campul Cerbului. ... Zoe Mandrea, nascuta Balcescu, era nepoata de frate a lui Nicolae Balcescu si mare admiratoare a poetului si gazetarului nnepereche.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor. ... Prezentarea spectacolului va fi facuta de actrita Crina Matei.
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti;
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
Acestia isi manifestau interesul ba dormind, ba jucandu-se la telefoanele mobile, ba fataindu-se pe usa si in nici un caz dand atentie cursurilor, in pofida faptului ca secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Nicolae Ivan, se straduia cu adevarat sa le mentina vie curiozitatea.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Asupra necesitatii unei "permanente actualizari" a cazurilor de incalcare a accentuat si senatorul PSD Serban Nicolae, care a sustinut infiintarea comisiei de ancheta.
Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va propune conducerii partidului sa solicite infiintarea unei comisii parlamentare pe tema suspendarii presedintelui si a estimat ca votul in plen asupra suspendarii ar putea avea loc in aprilie.
"Sa nu va asteptati sa fiu foarte vesel", a declarat ieri presedintele interimar al Romaniei, Nicolae Vacaroiu.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
google-analytics.com